Hvilken slags fedt til plæneklipperen Fittings?

December 21

Plæneklippere har en række fedt beslag, der hjælper med at holde de bevægelige dele af klipperen smurt, lige fra vingerne hvor de tillægger motor, hjul på i aksler til nogen form for indflydelse eller fælles hvor metal stykker er konstant i bevægelse mod hinanden. Typen af fedt bruges til plæneklipper fittings er den samme som for andre multi-purpose køretøjer, herunder traktorer, læssemaskiner, gravemaskiner og selv cykler.

Grundlæggende i Fittings

Hver bevægelig del, der har bør for regelmæssige smøring har et fedt montering, undertiden kendt som en zerk. Armaturet har en kugleventil inde i spidsen, der holder fedt fra sprøjtes ud; men når en fedtsprøjte bruges og trykket er anvendt til toppen, fedt vil presse forbi kugleventilen og smøre de områder ud over det, der skal være smurt. Din plæneklipper har en bred vifte af forskellige fedt beslag, der kan være placeret ved at henvise til brugervejledning for dit brand af plæneklipperen.

Alle formål Grease

Da mest bolig plæneklippere er lav hastighed, lav-brug køretøjer, behøver de ikke højtydende fedt. I stedet kan du bruge en all-purpose fedt let tilgængelige på ethvert lokale hjem forbedring butik. Dette er den samme fedt bruges til gear på cykler, til at hjælpe med at smøre U-leddene i biler og traktorer, samt gravemaskiner og andet tungt udstyr.

Højtydende fedt

Ikke alle fedtstoffer er skabt lige; og hvis du kører en plæneklipper, der ser høj brug, som hver dag, kan du bruge en højtydende fedt. Disse er specialdesignet fedtstoffer, der har yderligere komponenter til at hjælpe fedt modstå højere varme niveauer af konstante gnidninger, der pådrager sig kraftig brug. De er også designet til at vare længere end all-purpose fedt og er dyrere.

Marine fedt

Hvis du bor i et område, at erfaringer tunge fugt og salt kondensvand i luften, vil du bruge en marine fedt i stedet for en all-purpose fedt. Det er ikke at de alle formål grease ikke kan gøre jobbet godt nok på sin egen, men derimod at marine fedt er specielt designet til at modstå tilstedeværelsen af saltvand og tunge niveauer af fugt, som naturligvis skaber barskere forhold for metal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com