Hvilken slags flise kan jeg bruge til en køkken bordplade?

November 12

Køkken bordplader fremstillet af flise tilbyder mange valgmuligheder for forbrugerne. Husejere bør bestemme, hvilke funktioner der er vigtigst for dem, såsom pris, farvepræferencer, andre køkken designelementer og holdbarhed. Du kan gøre flise tællere af dig selv med minimal ekspertise og forskning.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er tilgængelige i næsten enhver farve, som gør det til et tiltalende valg hvis du ønsker at designe en brugerdefineret køkkenbordet inkorporerer flere farver for at oprette et tema til dit køkken. Du kan også matche dit køkken bordpladen til eksisterende funktioner i værelset, herunder væg maling, tilbage stænk og kabinet eller skuffe ansigter. Keramiske fliser skal være det første countertop materiale valg for budget-bevidste boligejer, fordi det kan være så billige som $10 per kvadratfod.

Stone flise

De mest populære Natursten fliser valg til køkken bordplader er granit eller marmor. Den primære fordel ved en Natursten fliser bordplade er, at det giver samme poleret, indridse-resistent og langvarig overflade som en solid sten bordplade på en brøkdel af prisen. Et enkelt ark af granit, skåret til dimensionerne af en tæller, koster omkring tre gange mere end granit flise, og du kan spare endnu mere på arbejdskraft.

Porcelæn fliser

Selv om dyrere end keramiske fliser, porcelæn er en varig køkken countertop valg. Porcelæn fliser er dannet ved at trykke på porcelæn ler støv og fyring ved høje temperaturer. Den største fordel af porcelæn er dens varmebestandighed; porcelæn fliser er imidlertid ikke Indridse-påvisning, så knive bør aldrig anvendes direkte på deres overflade. Vær forsigtig, når skære porcelæn fliser fordi de bryder og chip let.

Injektionsmørtel og fugemasse

For dem der hader fugerne mellem rækker af fliser, er æstetisk alternativ nu tilgængelig. Mange producenter tilbyder tonede injektionsmørtel til at matche fliser nuancer, så hele overfladen fremstår ensartet, når køkkenbordet er installeret og forseglet. Boligejere, der vælger at gøre deres egne bordplader skal udføre en absorptionstest ved at hælde en lille mængde vand på flisen. Hvis flisen absorberer vand, skal det være forseglet, fordi vand nedsivning vil rådne overflade nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com