Hvilken slags flise til brug omkring min pejs Surround?

May 13

Hvilken slags flise til brug omkring min pejs Surround?

En pejs er en ideel omdrejningspunkt for din stue, alrum, spisestue eller endda soveværelse, men når det begynder at vise sin alder, en ansigtsløftning kan være i orden. Flisebelægning din pejs surround er en nem måde at tilføje farve, mønster eller tekstur til rummet og omdanne udseendet af hele rummet. Du kan vælge en af flere muligheder, når det kommer til pejs flise, så du burde kunne finde en flise, der passer til dit design vision.

Keramik

Keramiske fliser er en holdbar, budget-venlige mulighed for din pejs surround. Flisen laves af ler bages i en ovn ved ekstremt høje temperaturer, så det er meget svært. Keramiske fliser er normalt glaseret, som giver en glat, skinnende finish. Du kan vælge fra en bred vifte af farver og figurer til at oprette et brugerdefineret udseende til din pejs surround. Men keramiske fliser kan chip temmelig nemt, så undgå banging pejs værktøjer mod surround.

Sten

Til et naturligt look er Natursten fliser en attraktiv mulighed for din pejs surround. Du kan vælge fra en bred vifte af materialer til Natursten fliser, herunder granit, marmor, kalksten og skifer. Poleret granit og marmor giver en elegant, sofistikeret look, mens skifer og kalksten er ideel til at skabe en rustik fornemmelse for din pejs. For at bevare udseendet af en sten pejs surround, forsegle flise for at give en beskyttende belægning, der forhindrer pletter og fugtskader.

Glas

For en virkelig iøjnefaldende udseende, overveje glas fliser til din pejs surround. Det er tilgængelig i en bred vifte af farver, former og teksturer og er ideel til at skabe en mosaik mønster. Nogle glas flise er gennemskinnelig, mens andre typer er uigennemsigtige. Glas fliser har en skinnende finish, som fanger lyset og henleder opmærksomheden på pejsen. Hvis du planlægger at oprette en mosaik, kan du bruge plader af glas fliser, som er specielt designet til denne type mønster. Før du installerer glas fliser, skal du kontrollere, at det er varmen-safe af høring af producentens anvisninger.

Terracotta

Som keramiske fliser er terracotta fliser lavet af ler. Men mens keramiske fliser bager i en ovn i en to-trins proces, terracotta flise er kun fyret når. Som et resultat, har flisen en naturlig, tekstureret overflade, der giver det et rustikt udseende. Det bevarer også den naturlige farve fra rød ler bruges til at gøre det. Terracotta fliser er dog meget porøse, hvilket gør det udsat for pletter. For at beskytte sit udseende, forsegle terracotta fliser omkring din pejs surround. Du kan normalt købe dampe flise for at gøre processen lettere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com