Hvilken slags fliser til brug på badeværelse vægge?

December 16

Hvilken slags fliser til brug på badeværelse vægge?

Fliser behøver ikke at være begrænset til badeværelset eller brusebad. Mange badeværelse designs tage fliser fra gulv til segned højde eller endda til loftet. Når fliser bruges på badeværelset vægge, bliver design mere fokus på værelset, sætte design på lige fod med funktionen af rummet. Mens der er nogle fliser, som bør forblive på tørre væg områder kun, er der mange typer af fliser at vælge imellem til brug på alle vægge i badeværelset.

Traditionelle badeværelse design

Mange klassiske badeværelse designs bruge fliser på væggene og gulvet og brusebad. Disse vægfliser kører normalt til enten segned eller billede jernbane højde, eller omkring taljen eller skulder højde.

Hvis du vil oprette en traditionelle eller klassiske badeværelse design, holde sig til keramiske fliser på Brusevægge. Disse fliser kan bruges i hele badeværelset, herunder Brusevægge og backsplash. Overvej at bruge håndlavet 3-af 6-tommer keramiske fliser for variation og tekstur i en kørende bond mønster. Omfatte en dekorativ kant flise i en håndmalet design lige under stol jernbane eller efterbehandling cap flise. Køre denne samme grænse i øjenhøjde i brusebad til at forene de to rum.

Moderne badeværelse Design

Tror meget store og meget små for vægfliser i moderne badeværelser. Overvej at bruge glas fliser på væggene fra gulv til loft til at åbne op små badeværelser. Glas mosaik vil reflektere lys på hver enkelte fliser, skabe en mousserende effekt, mens større glas fliser op til 2-fødder i længde oprette bløde linjer.

Overdimensionerede porcelæn fliser er også perfekt til væggene i moderne badeværelser. Kigge efter finish som læder, stof og ultra-glat gloss til at tilføje tekstur og interesse til væggene.

Kombinere to forskellige materialer som glas mosaikker med keramiske fliser til at bringe et strejf af moderne til en ellers klassiske badeværelse design.

Sten badeværelse design

Sten fliser i alle former, herunder poleret marmor og river klipper, er et fremragende valg til badeværelse vægge. Undgå marmor inde i bruseren, hvor vandet kan misfarve det, og holde det på de tørre vægge til segned højde for en elegant look. Bruge en mere holdbare sten eller keramiske fliser på Brusevægge som granit, skifer eller floden rocks i en lignende farve. Bruge en tilsvarende kant til at binde rum sammen.

Overveje at bruge river klipper hele badeværelset vægge samt brusebad gulv og loft for en Zen badeværelse tilbagetog. Alternativt, hjælp en tekstureret sten som skifer eller travertin for at tilføje dybde og tekstur uden at bruge sten.

Koordinere med ordet

Hvis det kan bruges under fode, kan det bruges på væggene. Brug enhver gulv fliser som en væg flise til at åbne op i rummet. For overgangsperioden badeværelse design, skal du bruge en mindre version af gulv fliser på væggene. Moderne design skal bruge den større fliser på væg, med en mosaik under fode.

Bruge to farver i samme stil som gulv fliser, med den mørkere under fode og lysere på væggen for en mere subtil design. Bruge en kant, der trækker begge farver sammen i stolen jernbane højde til at tilføje nogle interesse til væggene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com