Hvilken slags forsænket belysning kan jeg bruge en dråbe loftet?

January 13

Hvilken slags forsænket belysning kan jeg bruge en dråbe loftet?

Akustiske lofter eller drop lofter, er dem, du ser i mange virksomheder, hvor loftet ser som et gitter med bevægelige paneler, der løfte op og ud. Disse lofter er lejlighedsvis bruges i boliger, også, men dette rejser mere end et par spørgsmål, som folk forsøger at kombinere de let, bevægelige paneler med fælles hjem inventar, som forsænket belysning. Det er muligt at bruge forsænket belysning i et drop loft, hvis du følger nogle få regler.

Størrelse spørgsmål

Forsænket lys dåser er selvfølgelig meget mindre end paneler i et drop loft, og panelerne ikke er stærk nok til at holde lysene selv. Svaret, konstaterer Armstrong selskab, er en ekstra ramme, der hviler på loftsskelettet. Rammen har to barer, der hviler på tværs af to modsatte sider af en grid square, og ekstra hængende ledninger er knyttet mellem gitter stråle og interiør loft, der holder op nettet, for at give ekstra styrke til hele strukturen.

Placering

Rammen kan sidde hvor som helst under loftet så længe det giver nok fasthed og styrke til at forhindre lys fra faldende eller revner i panelet. Mens mange eksempler på forsænket belysning i drop lofter viser lys i midten af panelet, er dette for æstetiske formål. Forsænket lys kan også sidde langs siden af panelet, tættere på loftsskelettet.

Varmen fra lysene

Forsænket belysning kan blive varm, og du skal bruge specielt nominel dåser, der er beregnet til indendørs beboelsesformål. En yderligere bekymring med drop loftspaneler er, at nogle af dem er lavet af materialer som glasfiber, som har en plastik belægning, der kan smelte hvis placeret ved siden af et varmt lys. Elpærer er den største synder, selv om noget, der gør lys dåser hot er en risiko. Hvis panelerne i drop loft har denne plast belægning, Installer ikke forsænket belysning, bruger lys, der afgiver en masse varme, især dem, der bruger glødepærer. Hvis du ikke ved, hvilke materialer der er i panelerne, kontakte en virksomhed, der har specialiseret sig i drop-panel lofter og se, hvis de kan fortælle dig.

Overvejelser

Alle forsænket lys vil have specifikke producentens anvisninger med hensyn til placering, hængende, brand rating og varme eksponering og pære brug. Altid følge disse instruktioner til den nøjagtige lys. Må ikke antage, at fordi du brugte en bestemt type af forsænket belysning før, at det vil være fint i et drop loft. Den ekstra brandrisiko fra materialer, ikke at nævne vægten af dåser og lys versus styrken af rammen, er ikke noget at ignorere. Også kontrollere lokale bygning og boliger koder vedrørende forsænket belysning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com