Hvilken slags gardinstang bruger du når hængende Grommet forhæng på en glidende glasdør?

April 22

Forhæng kommer med flere indstillinger for hængende fra kroge og bånd til øskner og faner. Typen af vedhæftet fil dikterer hvilken type gardinstang du bruger. Mens et gardin med kroge bare hænger ned af en stang, er andre typer som øskner designet til at have stangen vævet gennem åbningerne. Dette betyder, at du har brug for en gardinstang, der tillader dig at fjerne det som nødvendigt, så du kan fjerne grommet forhæng til rengøring. Hvis gardiner er for en stor åbning som en glidende glasdør, skal du også få en, der er stor nok til at dække glas.

Vægbeslag

Længde er en indlysende faktor, når du prøver at dække en glidende glasdør, som holder forhæng ude af vejen for døren som det glider langs dens spor. Mens spænding stænger findes at udvide til meget lange længder, de placerer forhæng for tæt til døren - øge chancen for, at gardiner kunne blive fanget når du åbner eller lukker døren, fordi spænding stangen passer mellem siden af dørkarmen.

En regelmæssig gardinstang afholdt af beslagene på væggen ovenfor vil flytte gardiner et par inches ud og væk fra døren. Stangen, selv bør hvile på eller fastgøres beslag i stedet for at blive permanent installeret i dem. Stænger, der ikke er let aftageligt fra deres parenteser er betød mere for gardiner, der har kroge, som ikke kræver at fjerne stangen fra væggen, når du installerer gardiner.

Stationære stang

Grommet gardiner er blandt de enklere typer af gardiner til at sætte på gardinstænger; alt du skal gøre er skub stangen gennem øskner, vævning det frem og tilbage, indtil alle øskner er på stangen. Fordi gardiner ikke behøver en separat mekanisme til at trække dem åbne, såsom streng, skal de være i stand til at glide langs stangen frit. Den rod, du vil bruge til dette kaldes en stationær stang, som fabrikken direkte forhæng siger får sit navn fra det faktum, at det ikke har bevægelige dele, der forbinder til gardiner.

Påklædt

Beslagene holde stangen op vil forhindre enderne af ringen forhæng fra glide af, men hvis stangen bare sidder i parentes og ikke fastgøres i, stangen gradvist kan glide eller få skubbet ud af et af beslagene over tid med gentagne friktion fra gardiner glider på tværs. Dekorative korsblomster--de ende caps du ser på en masse af gardinstænger--ikke kun gøre stangen ligne en faktiske gardinstang, snarere end en metal pind over døren, men de giver også lidt mere modstand mod at lade enderne af stang slide forbi de kantede parenteser.

Størrelse og vægt

Som med alt andet du hænge, tage størrelse og vægt i betragtning. Gardin øskner er generelt bred, til at rumme gardinstænger med forskellige diametre. Du bør stadig dobbelttjekke at øskner vil passe over den rod, du har valgt, men bare for at sikre, at du ikke har overset noget. Også, gardinstang, du vælger, skal have beslag, der kan holde gardiner du ønsker. De fleste gardiner er forholdsvis let, og en stang, der er lang nok til at passe over en glidende glasdør bør være i stand til at holde vægten af et forhæng det store. Som grommet størrelse, dog dobbelttjekke.

Gardin stang pakke bør have en vægtgrænse på det, eller hvis du bestiller online, hjemmesiden skal have en form for måling. Endelig, kontrollere, at støtte midtpunkt sidder over midten af de skydedøre glasdøre, hvor nonmoving døren begynder. Midtpunkt vil forhindre øskner glider forbi, og du vil være i stand til at flytte gardinet tilbage langt nok til at komme ud af døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com