Hvilken slags glas til brug på en Sand Blaster kabinet?

November 12

En sand blaster bruger trykluft til at Kyle medier, som sand, grus og perler gennem luften. Værktøjerne er anvendt i mange typer af brugerdefinerede arbejde hvor en netop slebet finish er nødvendig men objekter er en vanskelig form eller for sarte til almindelig slibning. En sand sprængning kabinet er en indesluttet område for mindre objekter, som tillader dig at sand uden at bekymre sig om plads og oprydning. Disse kabinetter er designet med tykke windows.

Kabinet anvendelser

Når du opretter eller reparere en sprængning fryser, holde dens anvendelser for øje. For meget detaljerede arbejde skal du en visningsvinduet og arm-huller til at se, hvad du gør og manipulere objekt inde. Dette er fælles, når detaljer mindre bildele eller andre objekter. Men hvis du ikke har brug for et vindue, kan ikke sætte en. Sprængning windows kan være vanskeligt at installere og vedligeholde, og det er bedre at fuldt forsegle kabinettet, hvis du ikke bruger det for detaljeret arbejde. Hvis visning er nødvendig, så vælg et vindue, der kan modstå kraften af de medier, du bruger.

Hærdet glas

Hærdet eller sikkerhedsglas vil tillade dig at se ind i kabinettet, mens modstå sandet eller andre medier, som du bruger. Normale glas kan knække og splintre under sådanne betingelser, men hærdet glas er har en lagdelt design, der holder det fra at bryde virkningen på samme måde. Mens det kan stadig være beskadiget, kan det også holde dig sikker fra forvilde blast medier og andre potentielle problemer.

Plexiglas

Plexiglas er fleksibel og kan bruges i stedet for hærdet glas til en hurtigere kabinet projekt. Plexiglas er en plastik produkt, der tåler slid og ælde, hvilket gør den ideel til sprængning frysere. Men det er også svagere og tyndere end hærdet glas, så det ikke kan være en god idé at bruge det, hvis du sprængning med store medier.

Overvejelser

Selv hvis du er meget præcise med din sand sprængning udstyr, vil nogle af medierne ender med at ramme det lille vindue. Sandet vil i sidste ende score vinduet, skrabe og uklarhed det indtil du ikke længere kan se igennem den. Hvis du ofte bruger din blaster kan du ender med at behøve at udskifte glasset ofte. Plexiglas, som er meget billigere end hærdet glas, kan blive en bedre løsning i disse tilfælde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com