Hvilken slags glasfiber isolering bruger du isolerer en kælder loft?

July 24

Hvilken slags glasfiber isolering bruger du isolerer en kælder loft?

Lad dig ikke narre til at tro, at du ikke behøver at isolerer en kælder loft, selvom kælderen er helt lukket. Isolerende kælder loftet eller husets gulv, tilføjer den komplette kuvert af isolering for at spare på utility regninger og gøre dit hjem energieffektive. Glasfiber tæpper kommer i to typer, batts eller ruller, med eller uden vender. Vælg den isolering, der opfylder dit budget og tidsplan.

Bestemmelse af isolering r-værdi

Før picking isolering type for en kælder loft, afgør isolering r-værdi du har brug for, baseret på en privatadresse. Et hjem i den sydvestlige del af USA ved hjælp af en varmepumpe, gas, olie eller elektrisk ovn kræver R-13 eller R-25 isolering i gulvet, ifølge den nordamerikanske isolering Manufacturers Association. Andre områder af USA, bortset fra de ovennævnte og en del af Florida, kræver Rasmussen-25 til R-30 nedenunder på gulvet i hjemmet eller i den kælder loft. Spidsen af Florida har kun brug for R-13 i gulvet.

Glasfiber Batts

Glasfiber batts er lavet til installation inde i vægge mellem studs eller mellem strøer i lofter og gulve. Installere batts indebærer køber isolering så bred som spændvidde mellem gulvet bjælker og placere glasfiber batts i mellem strøer. Glasfiber batts vil forblive på plads, fordi de er lette,--ikke komprimere, binde eller ting isolering i.

Glasfiber ruller

Afstanden loft spænder kan være længere end en væg er høj. Fordi fiberglass batt isolering er lavet til en længde til at passe inde i en stud væg, ville loft tværbjælke spænder over 16 feet kræve to isolering batts. Køb rullet isolering kan være en bedre løsning, da det giver mulighed for installation af et løbende stykke isolering skåret til at passe span.

Står for isolering

En ekstra foranstaltning af fugt beskyttelse leveres med mulighed for glasfiber isolering med papiret vender. Når du installerer denne form for isolering, Placer papiret vender mod den konditioneret plads og fastgøre den til strøer med periodiske hæfteklammer fra en korte pistol. Denne opbakning holder fugt fra kælderen kondensering på undergulvet ovenfor og hjælper til at forhindre mug i kælderen.

Andre overvejelser

Hvis du lader isolering udsat, købe isolering med en brandhæmmende for ekstra beskyttelse. Når du installerer isolering, kommer Glasfibers isolerende egenskaber fra luftlommer fanget inde i isoleringen, selv. Bindende, komprimere eller fyld isolering mellem strøer kan kompromittere disse egenskaber. Altid installere isolering uden kraft, og bære en støvmaske og en langærmet skjorte fordi isolering fibre irritere huden. Når jobbet er færdig, skyl din krop først i koldt vand for at fjerne glasfiber fibre før de indleder det varme vand. Varmt vand åbner porerne og giver mulighed for fibre posten ind i huden, en meget ubehagelig oplevelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com