Hvilken slags gødning skal bruges i det tidlige forår?

March 20

Der er mange typer af gødning. Nogle er specielt formuleret til anvendelse i de varme sommermåneder og andre er formuleret for ansøgningen lige før vinteren begynder. Men der er ingen gødning formler, der siger de er specielt formuleret til ansøgning om foråret. I foråret, din plæne bare kommer ud af sit vinter vækstdvale. Alle andre planter gør de samme ting, herunder græsplæne ukrudt og crabgrass. Kunstgødning kan anvendes til at befrugte og forhindre ukrudt, og organisk gødning kan anvendes, hvis du har nogen problemer med ukrudt.

Weed forebyggelsen

Anvender gødning med en høj procentdel af nitrogen i det (25 procent eller mere), der også indeholder weed-forebyggelse ingredienser er fantastisk til græsplæner, der havde problemer med ukrudt det foregående år, eller til græsplæner, der er ved at udvikle weed problemer. Den tidligere i foråret kan disse produkter være anvendt bedre. Også, hvis din græsplæne har problemer med crabgrass, anvende en plæne gødning, der indeholder en pre-emergent weed forebyggelsen sammen med andre ingredienser, forebyggelse af ukrudt. Crabgrass frø skal fjernes, før de begynder at aktivt dyrke. Pre emergent weed forebyggelsen tillader ikke ukrudtsfrø begynde voksende. Da de fleste crabgrass sorter er enårige, forhindrer inaktivere frø fra det foregående år crabgrass spørgsmål i indeværende år.

Plain og enkel gødning

Der er gødning fra mange producenter, der kun befrugter plænen, når ingen andre problemer med ukrudt og skadedyr findes. Følger det samme program tidsplan du ville følge i det tidlige forår når du anvender en gødning med et weed forebyggelsen--når græsset begynder at komme ud af vækstdvale, det er tid til at befrugte. Anvende en gødning med højt nitrogenindhold (25 procent eller mere) for at hjælpe græsplænen grøn op fra sin vinteren gul-grøn farve og begynder at vokse. Gødning vil hjælpe grøn græsplæne i tre til fire dage eller mindre.

Organisk gødning

Forskellige husdyrgødning gøre stor organisk gødning produkter, herunder ko, kylling og kalkun. Bat guano er også en fremragende gødning. Andre organiske gødningsstoffer omfatter fiskemel, benmel og blod måltid. Benmel giver lidt kvælstof og fosfor, mens blodmel giver en masse kvælstof, lidt fosfor og en lille mængde af kalium. Bat guano giver lignende gødskning fordele som blod måltid.

Anvendelse af gødning

Gødning er nemt påføres med rotary eller drop spredere. Roterende spredere slynge granuleret gødning op til 5 fødder fra sprederen. Drop spredere drop gødningen direkte til plænen uden at kaste det. Roterende spredere du meget hurtigt ud af befrugtende store områder, fordi dækningsområdet er ganske stort. Siden drop spredere drop gødning direkte ned skal du overlappe ansøgning stier og gøre flere gennemløb til at dække området hele græsplænen. Nogle gødning er tilgængelige i flydende form. Disse gødninger har dispensere, der er knyttet til slutningen af en haveslange og sprøjtes ud af applikatoren.

Vanding efter ansøgning

Græsplæner skal være fugtig før du anvender en forebyggelse af ukrudt gødning. Vandet giver gødning at holde sig til bladene af bredbladet ukrudt, så ukrudtsmiddel kan træde i kraft. Ikke vand på plænen eller anvende gødningen 24 timer før en regn storm. Ansøge om ½-tommer vand til vand gødning i godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com