Hvilken slags gule edderkoppen var på min Sunflower?

March 15

Hvilken slags gule edderkoppen var på min Sunflower?

En gul edderkop fandt lever på en haven solsikke er næsten garanteret at være en gul haven edderkop. Nogle mennesker tror, at edderkopper er skræmmende, men forskere anset dem for at være blandt de mest gavnligt dyr i naturlige økosystemer. De lever af myg, fluer og mange af de andre insektarter, der er mest generende for mennesker. I haven er arter af argiope almindeligvis kaldes den gule haven edderkop og ses ofte bebor havens blomster såsom at solsikke et klassisk eksempel på en gavnlig edderkop.

Argiopes

Argiope er fællesbetegnelse for en hel kategori af orb-vævning edderkopper (dem, spin cirkulære, orb-formet spiderwebs). Så almindeligt findes i haver er disse edderkopper, at de er ofte daglig tale benævnt haven edderkopper. Blandt alle argiopes er den gule haven edderkop (Argiope aurantia) du er mest sandsynligt at finde i din have, Bebo planter såsom at solsikke. Det har en gul og sort mave og en grå-hårede forkrop. Dens otte ben er for det meste sort med lejlighedsvise røde eller gule striber.

Argiopes og haver

Den gule haven edderkop er tiltrukket af haver af mange forskellige årsager. Argiope aurantia kan lide at bo i solrige steder hvor det er relativt beskyttet mod vind og andre naturlige elementer. Buske, høje planter og blomster som solsikker i åbne marker og haver er ofte de ideelle bolig valg, som opfylder alle disse krav. Derudover er mange af Argiope aurantia livretter som bladlus, fluer, græshopper, bier og hvepse alle typisk findes på eller i nærheden af haveplanter.

Fordele

Nogle af de insekter, der den gule haven edderkop spiser, bladlus i særdeleshed, kan forårsage betydelig ødelæggelse til haveplanter. Bladlus angreb er ofte notorisk svært at kontrollere ved hjælp af naturlige metoder, tvinger mange gartnere at bruge potentielt giftige insekticid kemikalier til at fjerne et bladlus angreb. Forlader gule haven edderkopper i din have giver en naturlig, ikke-invasiv, ikke-destruktiv, ikke-giftige og lav vedligeholdelse middel til at reducere bestandene af bladlus og andre problematiske have skadedyr.

Andre overvejelser

Argiope aurantia er venemous og det wll bide mennesker hvis forstyrret, men det tager normalt langvarig provokation at tvinge Argiope aurantia at bide et menneske. Bid er uskadelige, forårsager intet mere end mindre irritation er nogen, men de helt unge, de meget gamle eller dem med formindsket immunsystemets funktion. Hvis de gule haven edderkopper skal fjernes, simpelt hen hane web gentagne gange indtil edderkoppen er forstyrret nok at finde en anden web-spinning placering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com