Hvilken slags hånd håndklæder bruges til badeværelser, gæst?

December 7

Hvilken slags hånd håndklæder bruges til badeværelser, gæst?

Pryde dit badeværelse med bløde håndklæder, der passer til tema og farve ordningen af rummet. Håndklæder kommer i en bred vifte af farver, teksturer og mønstre, der kan passe ethvert budget. Nogle gange det enkle udseende er bedst, men det afhænger af hvad dine mål er til dit badeværelse. Par hånd håndklæder med matchende håndklæder, vaskeklude og andre dekorative tilbehør.

Plys egyptisk bomuld

Plys egyptisk bomuld håndklæder fungerer godt i gæst badeværelser, fordi de har en luksuriøs følelse. Egyptisk bomuld har imidlertid normalt en højere pris end standard bomuld, fordi det er så meget blødere. Kvaliteten er bedre end mange andre typer af garn, hvilket gør det en begunstiget tilføjelse til ethvert hjem. Købe egyptisk bomuld i alle farver, der passer til din smag og stil i dit badeværelse.

Grundlæggende bomuld

Grundlæggende bomuld håndklæder er sandsynligvis mest almindeligt anvendte håndklæder i gæst badeværelser fordi prisen er overkommelig. Bomuld håndklæder har også en blød, høj kvalitet føler. Fornemmelsen af håndklæde kan også afhænge af trådantal--hvor stramt tråde er vævet. Højere-tråd-count håndklæder har en blødere føler.

Tekstureret håndklæder

Tekstureret håndklæder giver dimension med blomstermotiver, skakternet eller anden mønstrede figurer med riller og rejst kanter. Teksturen er lavet af hvordan stoffet er vævet sammen under fremstillingsprocessen. Tekstureret håndklæder arbejde godt med næsten enhver tema, så længe du vælger de rigtige farver. Vælg neutrale nuancer som beige, tan og brun, hvis du har en lav-Key eller minimalistisk bad. Pastel farver som baby blå, gul og lavendel arbejder godt i en blomstrende eller ocean-tema badeværelse.

Blandet Fibers

Du kan også finde håndklæder i en række forskellige stof blandinger. Disse håndklæder har forskellige kombinationer af bomuld, polyester, nylon, rayon og andre fibre. Disse håndklæder føler ikke så blød som 100 procent egyptiske eller standard bomuld håndklæder, og prisen er generelt lav for blandet stof håndklæder. Nogle håndklæder er lavet med bambus eller en bamboo/bomuld blanding, og de har tendens til at have en høj kvalitet føler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com