Hvilken slags isolering til brug omkring min Heatilator Gas pejs?

March 12

Hvilken slags isolering til brug omkring min Heatilator Gas pejs?

Når du installerer en pejs, bør isolering være en prioritet og ikke en eftertanke. Om installation af en Heatilator gaspejs eller et andet mærke, du bliver nødt til at foretage en vurdering af isolering i øjeblikket i dine vægge og afgøre, om flere er nødvendig, men du kan ikke have isolering langs hele skorsten og pejs. At vide hvor man kan lægge isolering og hvor man kan holde det kan ud holde pejs varme fra siver ud og forhindre en brand.

Heatilator

Heatilator er en pejs mærke, som tilbyder gas, træ og elektriske pejse. Virksomheden har også pejseindsatser og brændeovne. Dens gaspejse installere direkte ind i den eksisterende mursten pejs med flue røret går op gennem skorstenen eller ind i væggen. De samme regler gælder for isolerende omkring pejs eller skorsten med de forskellige gas pejs modeller fra Heatilator og andre virksomheder.

Betydningen af isolering

Placering af isolering til en pejs er afgørende for sikkerheden i dit hjem. Isolering omkring en gas pejs metal skorsten kan fange i brand inde i vægge eller loft, hvor det vil fortsætte med at brænde indtil det kunne være for sent at slukke det for at hindre omfattende skader til dit hjem. Isolering inde i væggen omkring sikkerhedsventil for en vægmonteret pejs er også forbudt, fordi det kan antændes. For at undgå kold luft fra siver ind i dit hjem fra ydersiden, er gas-forbindelsen en af de eneste steder hvor du kan tilføje isolering sikkert omkring din pejs. Andet stedet beror på den placering, du vælger for pejs vent.

Isolerende gaspejse

Heatilator gaspejse kan være udluftes gennem toppen eller siden. En indbygget isolering kurv er inkluderet med pejs omkring ventilen. Hvis du udluftning pejs fra toppen, skal du skære et hul til aftræk fra isolering og forlade det sted, men fjerne det hele stykke til side udluftning. Unfaced batt isolering kan skubbes ind i åbningen mellem gas forsyning rør og adgang hul. Pejsen, selv er stærkt isoleret og du skal ikke installere isolering til væggene omkring brændkammeret.

Chase isolering

Isolering i skorstenen bør aldrig komme i direkte kontakt med aftræksrør, fordi det udgør en brandfare. Hvis kold luft synes at være kommer ind i dit hjem gennem pejsen, kan du installere en chase omkring skorstenen på dit tag eller kontrollere isolering i det eksisterende chase. Denne boks omgiver skorsten over taget hvor det isolerer skorstenen mod kold luft. Disse bruges ofte i nordlige klimaer med bitre vintre. Isolering i chase bør aldrig komme inden for to inches af skorstenen, men batt isolering skal være skåret til at passe omkring firestop i chase.

Attic isolering

Skorstenen pipe bevæger sig gennem loftet, skal du sætte skjoldet loft isolering leveres med din Heatilator pejs omkring aftræksrør. Dette vil forhindre isolering på loft fra at røre aftræksrør og udgør en brandfare.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com