Hvilken slags isolering til læg Under en plade i en Garage?

June 2

Hvilken slags isolering til læg Under en plade i en Garage?

Stive skumisolering board er installeret under slab på grade konstruktion at reducere varmetab gennem gulvet. Der er to grundlæggende metoder for installation isoleret skum boards under en betonplade. Disse plader er lavet af spray skumisolering med Styrofoam og andre isoleringsmaterialer. Andre typer af isolering bruges ikke under betonplader, da vægten af slab ville knuse dem og reducere deres isolerende evne.

Stive skumisolering

Stive skumisolering kommer i bestyrelser lavet af en tæt skum, der er resistente over for vandskade. Tætheden af det materiale, der anvendes i denne type af isolering har en højere r-værdi pr. tomme end andre typer af isolering. Denne rating måler isolerings evne til at reducere overledning af varmen mellem to objekter. Stift skumisolering giver typisk en r-værdi mellem 4 og 8,7 per inch tykkelse. Hvis jorden omkring din garage er ofte fugtig, kan isolering miste sin integritet, hvilket gør det modtagelige for knusning. Installere en fugt barriere mellem jorden og isolering vil hjælpe med at beskytte det mod fugtskader.

Metoder

Skum isolering bestyrelser er installeret under din garage betonplade, før det hældes. Denne form for isolering øger temperaturen i gulvet og hjælper din garage, holde på varmen om vinteren. I eksisterende garager uden isolering under den betonplade, kan du tilføje skumisolering bord til fundament vægge. Dette vil reducere mængden af varme, der slipper ud gennem siderne af den betonplade. Før slab hældes, kan du tilføje isolering mellem fylde materiale og betonplade og mellem pladen og foundation væg.

Fordele

Hvis din garage har sydvendte vinduer, vil dens betonplade absorbere betydelige mængder af varme i løbet af dagen. En isoleret garage gulv vil frigive mere varme er det absorberer i det åbne rum af din garage om natten. Installation isolering vil også øge effektiviteten af en i gulvvarme system og hjælpe med at forhindre væsker fra indefrysning på gulvet. Installation isolering under slab vil også beskytte det mod vejrlig og insekt skader.

Overvejelser

Du kan installere isoleret skum boards, før betonplade i din garage er hældt. For en eksisterende slab skal du udgrave områder under kanten af pladen og omkring dens sider. Du bør tilføje nok isolering for at give en r-værdi mellem 10 og 12. Stive skumisolering er brandfarligt og kræver en brand-resistente belægning, hvis det er installeret på siderne af din garage foundation væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com