Hvilken slags jord skal jeg bruge til at vokse en Christmas Cactus?

June 8

Christmas kaktus i fuldt flor oversvømme ofte markedet i December, men disse sukkulenter producere ikke blomster på cue uden særbehandling fra dig. Udsætter dem for totalt mørke i 12 timer tvinger en aften--begyndelsen i oktober--blomstrer i tide til vinteren helligdage. Holder din plante sunde, indtil det følgende år betyder at yde til dens behov, som omfatter den ordentlig jord.

Kommercielle potning Medium

Saftige jorden solgt i din lokale plante-levering eller hardware butik giver din Christmas cactus med den passende jord. Denne jord modstår overskydende fugt og fremmer ordentlig dræning--to afgørende funktioner af jord for Christmas kaktus.

Ændre havejord

Ved hjælp af havejord, som base for din Christmas cactus er altid en mulighed, men det skal ændres. Bland lige dele steriliseret havejord, alderen kompost og groft sand. Henderson County havebrug nyheder anbefaler, tilføjes en skæppe af jord mix 1 kvart træ aske og foreslår tilføjer godt rådnet ko til gødning til dårlig jord med en hastighed på en tiendedel af omfanget af din jord.

Pottemuld

Kommercielle all-purpose potning jord og bruges som jorden base for din Christmas cactus, men skal ændres for at forbedre dræning og fremme beluftning. Bland en del pottemuld til en del builder sand eller perlite. Dette skaber en porøs jord egnet til sukkulenter.

Overvejelser

Ved hjælp af havejord for at gøre indstøbning medium for Christmas kaktus kræver sterilisering jorden først for at forhindre skader på anlægget fra jord-bårne patogener. Underkaste jorden til en temperatur på 160 grader Fahrenheit i 30 minutter. Dermed i hjemmet frigiver offensiv odors--varme jord på grill eller udendørs pejs hvis du beslutter at sterilisere din egen jord. Sand føjet til indstøbning blandinger skal være grove Selvbygger sand ikke den type, du finder på stranden. En pose af saftige jorden mix fra butikken kan være en ekstra omkostning, men det er klar til brug og kræver blanding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com