Hvilken slags køkkengulvet kan du lægge Over Sheet Vinyl?

March 17

Hvilken slags køkkengulvet kan du lægge Over Sheet Vinyl?

Køkken gulve får mere trafik end de fleste områder i dit hjem. Hvis du planlægger at remodel dit køkken, er udskiftning af forældede vinylgulve ark et praktisk sted at starte. Vinylgulve ark kan dækkes med andre materialer til at bringe en frisk, moderne design til dit køkken plads.

Keramiske fliser

Installation af keramiske fliser kræver en glat, flad overflade, så du kan kun installere det over noncushioned vinyl. Hvis sheet vinyl er polstret eller har et lag padding nedenunder, keramiske fliser vil i sidste ende warp og Skift malplaceret.

Skræl og Stick Vinyl fliser

Skræl og stick vinyl fliser kan placeres over sheet vinyl, så længe lim på bagsiden for skræl og stick flise overholder sheet vinyl; Du skal muligvis let sand sheet vinyl for at sikre en stram bond. Hvis din sheet vinyl indeholder asbest, er det ikke tilrådeligt at slibe overfladen, og du kan være nødvendigt at ansætte en professionel til at fjerne sheet vinyl.

Træ

Syntetisk og real træ gulve kan installeres over sheet vinyl, så længe sheet vinyl er direkte knyttet til undergulvet og der er ingen polstring i vinyl--de fleste typer hårdttræ kræver en flad foundation og vil bøje og warp hvis installeret på en polstret overflade. Hvis de træ planker kræver lim eller andre klæbemidler, skal du først let sand din fri for asbest sheet vinyl. Du kan negle træ-plankegulv gulve på sheet vinyl, så længe du ikke har noget imod at sheet vinyl vil for evigt være beskadiget.

Tæppe

Tæppet er en af de nemmeste måder at dække sheet vinyl. Du kan placere tæppe polstring over sheet vinyl, så installere løber. Tæppe er også nem at fjerne, hvis du nogensinde beslutter at fjerne sheet vinyl eller installere en anden type Gulvbelægning i fremtiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com