Hvilken slags kroge kan du bruge på Vinyl sidespor?

May 5

Hvilken slags kroge kan du bruge på Vinyl sidespor?

Standard skrue-stil kroge at du ville bruge til træ eller murede vægge er ikke anbefalet til vinyl sidespor, men der er en række af kroge rådighed, der er specielt designet til brug med vinyl. Disse kroge er typisk kategoriseres som flush-mount "S" kroge, "J" kroge eller montering klip. De installerer på din sidespor uden huller eller buler eller forlader rust pletter.

Standard kroge

Standard kroge er typisk designet med en skrue i enden er drevet ind i overfladen til at sikre dem på plads. Disse bruges ofte i træ og murværk overflader, men de er ikke ideel til vinyl sidespor fordi de efterlader huller, som kan tillade vand at passere gennem vinyl og ind i skoven under. Vand kan sidde bag vinyl i lange perioder, og det kan sive igennem til de indvendige vægge af dit hjem og resultere i mug og meldug vækst. Installere standard kroge i din sidespor kan også ugyldiggøre garantien. Selvklæbende kroge ikke virker simpelthen fordi når klæbende opbakning bliver våd, det mister grebet og mislykkes. Lim kan også forblive på sidespor, når krogen er fjernet. Opløsningsmidler, der kan fjerne disse kan misfarve din sidespor.

Flush-mount "S" kroge

Flush-mount sidespor kroge består typisk af en flad rustfrit stålplade med en kroget ende. Der er huller i den plade, hvor en "S" krog er gled gennem for at give dig en bøjle. Hvis du vil installere, pladen mod sidespor med en kroget ende anbringes øverst, vender i mod sidespor. Glide kroget ende under sømmen af sidespor, vrikke det frem og tilbage, hvis det er nødvendigt. Du vil føle det snap på plads, og derefter vil det lægge flush mod væggen. Indsætte en "S" krog ind i hullerne i den ønskede højde, og du kan hænge kranse, urtepotter eller andre dekorative elementer op til en maksimal vægt på 10 pounds på sidespor uden at beskadige den eller tømme garantien.

Flush-mount "J" kroge

Disse kroge er flade plader, svarende til flush-mount "S" kroge, med en lille krog i toppen. "J" kroge har også en større kroget ende, der gør krogen ligner en "J". Ligesom en flush-mount "S" krog, disse bøjler glide under sømmen af din vinyl sidespor for at hænge fladt. Forskellen mellem to er, at der er ingen huller for at indsætte "S" kroge. I stedet hænge dig for varen på "J" krogen i bunden af pladen. Fordi disse er bredere og nogle gange tykkere end "S" kroge, er de som regel i stand til at håndtere lidt tungere varer--op til 12 pounds. Hvis du vil fjerne, skal du løfte krog op og ud uden at beskadige din sidespor.

Clip-On bøjler

Hvis du er bekymret over skrabe din sidespor med metal bøjler, er clip-on bøjler et alternativ. Disse vinyl sidespor kroge er beregnet til at hænge letvægts elementer, der er mindre end 10 pounds, som lys eller klokkespil. De kan gøres i en række forskellige figurer, men sorten all-purpose er typisk lille firkantet kroge at klip under sømmen som andre sidespor kroge og funktion en lille plastik krog i bunden. Nogle typer også have huller på begge sider af krogen, så du kan indsætte lille "S" kroge, samt for ekstra støtte.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com