Hvilken slags lim til brug for et brusebad Pan Liner

December 31

Hvilken slags lim til brug for et brusebad Pan Liner

Selvom du vil aldrig se bruseren pan liner af dit badeværelse kabinet, er det en af de vigtigste aspekter af opbygningen af et badeværelse. Denne liner beskytter underlaget under bruseren fra enhver fugt, der kan lække gennem gulve, forhindrer usete og farlige skimmel oprustning eller forringelse. Når du installerer lineren, skal du først forberede installationen undergulvet og derefter lim liner fast på plads.

Lim til brug

Du kan ikke bruge nogen gamle byggeri lim til at installere dit brusebad pan liner, og typen af lim, du bruger vil afhænge stærkt på dit brusebad pan liner. Linjer kommer i en lang række materialer, herunder PVC og CPE eller chlorerede polyethylen plast. Disse forskellige typer af produkter er alle robust og vandtæt, men de er ikke alle er forenelige med de samme typer af klæbemiddel. Når du har valgt et brusebad pan liner, konsultere din producent, der vil levere eller anbefale den rigtige type af lim til at bruge til dit brusebad pan liner.

Forberede lineren

Inden du limer liner i sted, forberede det for det job, det handler om at gøre. Lægge lineren over undergulvet med ingen lim til stede. Brug en hobbykniv til at skære ud form af afløbet. Foringen skal omfatte mindst 6 inches op på væggene i bruseren, så tjek denne måling og derefter trim væk eventuelle overskydende liner med en hobbykniv. Fjern lineren, når du har alle trimning gjort, så du kan anvende limen.

Anvende lim

Sikre at din rede undergulvet er helt tørt, og at der er nogen snavs, støv eller andre forurenende stoffer på overfladen. Kontaminanter kan potentielt ødelægge bånd mellem limen og undergulvet eller selvklæbende og pan liner, selv. Når du er sikker på, at gulvet er klar, fordelt limen på undergulvet med en murske eller spartel. Konsultere din specifikke produkt instruktioner til at finde ud af Hvis limen skal være venstre alene at blive klistret eller hvis foringen skal installeres umiddelbart. Når limen er klar, satte pan liner på plads. Starte fra midten og arbejd dig ud, anvende jævnt tryk i alle retninger, før foringen er sikret.

Andre metoder, fastgørelse

Ved hjælp af lim, når du installerer foringen er ikke nødvendigt. Mange installatører vælger i stedet at bruge søm eller skruer for at holde lineren på plads. Hvis du gå denne vej, bruge galvaniserede søm eller korrosionsbestandigt skruer, som kan modstå fugt af dit brusebad uden rust. Disse søm eller skruer skal installeres langs bruser liner overalt det krydser studs eller træ understøtter i dit brusebad. Sæt dem omkring 1/2 tommer under toppen af liner for de bedste hold.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com