Hvilken slags lim til brug på træ laminatgulve

December 13

Laminatgulve, et alternativ til naturlige trægulve, er limet sammen for at forhindre, at plankerne adskillelse. Mest laminat gulv planker snap og låse på plads, men der er stadig nogle laminater, behovet for at have lim anvendes for at holde plankerne låses sammen.

Limen

Limen anvendes til laminatgulve er normalt en urethan-baseret lim eller et produkt, der er anbefalet af producenten af det gulv, du vælger. Generelt producenter anbefaler ikke lim, der har vand som en af ingredienserne, men hvis denne type lim anbefales, du skal bruge den. For eksempel, Armstrong anbefaler brug af Bruce Everseal Adhesive eller S-1800 laminat lim.

Anvende lim

Limen påføres på toppen af tungen af en planke og indersiden af groove af andre planken du agter at forbinde med hinanden. Men, nogle producenter vil anbefale kun anvende lim på tungen eller groove og ikke begge. Følg altid udligningsmetoden anbefalet af producenten eller du kan ugyldiggøre garantien på gulvet. Hvis du bruger lim, der kommer i en flaske med en applikator spids, bør du anvende en perle ca 3/32 af en tomme tyk tunge og/eller groove.

Indstilling af planker

Som du sætter det plankegulv, der har limet tungen, skal du skubbe planken i andre planken med rillen. Du skal muligvis bruge en slagklods og en gummihammer til at trykke planken ind i rillen. Når limen oser op fra sømmen når planken tilsluttes til andre planken, skal du bruge en fugtig klud til at fjerne den overskydende lim. Hvis nogen af plankerne dukker op efter at blive installeret, skal du bruge en tung genstand placeret på en klud til vægt ned planken.

Hærdning

Efter installere den limet laminat, skal du holde ud på gulvet, så den kan helbrede. Det vil tage 24 timer for den sal og limen hærde før du kan gå på det eller placere møbler på det. På samme tid, skal du lade afstandsstykkerne af vægge på plads, så gulvet ikke udvide indtil limen har haft tid til at helbrede. Efter 24 timer, kan du fjerne afstandsstykkerne fra enderne af planker, hvor de mødes på væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com