Hvilken slags loft Fan behøver jeg?

December 6

Hvilken slags loft Fan behøver jeg?

Loft fans er fælles Tilføjelser til værelser, hjælpe cirkulere luft. Mens de ikke nødvendigvis sænke temperaturen i et rum, kan de gøre det føle sig mere komfortable. Loft fan størrelse vil helt sikkert have en indvirkning på luftstrømmen.

Fakta

Størrelsen af et rum vil diktere loft fan størrelse. For eksempel, en 75-square-foot værelse har brug for et 36-tommer fan, værelser, der er 76 til 144 kvadratfod kræver en 42-tommer fan, værelser på 145 til 225 m² behøver en 44-tommer fan og værelser, der er 226 til 400 kvadratfod har brug for en 54-tommer fan.

Funktioner

Loftet fans kommer i en bred vifte af stilarter og finish til at matche din indretning. Nikkel, messing, bronze og hvid metal fan maskinhusene er fælles. Blades kommer i hvid, eg, kirsebær, mahogni, fyrretræ eller naturlige, så du kan koordinere med dit værelse inventar.

Formål

En korrekt størrelse og installeret loft fan kan du indstille termostat på din centrale klimaanlæg to til fire grader varmere. Med ekstra luftcirkulationen, vil du højst sandsynligt ikke opdage varmere temperaturen i rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com