Hvilken slags lys sætter jeg i et nedhængt loft?

December 4

Hvilken slags lys sætter jeg i et nedhængt loft?

Nedhængte lofter vil støtte en række lamper, herunder mange af de samme kampe, der kan installeres i traditionelle, faste lofter. Nøglen til at installere en lys stativ i et nedhængt loft har korrekt støtte--det nedsænkede loft er ikke designet til at bære vægten af en lys stativ i på samme måde som et fast loft kan.

Hvordan lys understøttes i et fast loft

For at forstå processen med at installere en stativ i et nedhængt loft er det nyttigt at forstå, hvordan et fast loft understøtter et lys armatur. Elektriske boksen bruges til installation af en lys stativ på et fast loft er designet til at understøtte en vis mængde af vægt, normalt omkring 40 pounds. Når de er installeret under oprindelige konstruktion er de ofte knyttet direkte til støtte medlemmer i loftet, gulvet bjælker fra gulvet ovenfor eller spær hvis der ikke er en over etage. Kampprogram installeret efter anlæggelsen er generelt gjort med eftermontering kasser. Disse vil have en metal crossmember på dem, der klemmer mellem to støtte medlemmer i loftet, tilbyder også en stor del af styrke.

Styrke i nedhængte lofter

Det stærkeste punkt i et nedhængt loft er web af metal cross tees. Når korrekt installeret, dette websted er knyttet til den faktiske struktur ved hjælp af wire i mange forskellige steder og er i stand til at støtte en masse vægt. Denne struktur kan udnyttes til at sikkert støtter mange forskellige typer af lamper.

Forsænkede armaturer

Forsænkede armaturer er almindelige i nedhængte lofter. De er forholdsvis let, moderne og hurtige at installere. Når du køber en forsænket lys for et nedhængt loft, Sørg for, at det er mærket for IC eller isolering kontakt, selv om det ikke vil være at kontakte isolering. Udsætter nedhængt loft fliser til et højt niveau af varme kan forårsage skade og risiko for brand.

Hvis forsænket armaturet ikke omfatter støtte bar, man kan købes separat på et hjem forbedring eller belysning butik. Denne støtte bar vil være justerbar længde og vil tillægger på begge ender af metal cross tees støtte loftet. Den faktiske lampen så tillægger støtte bar, som giver rigelig støtte til armaturet.

Overflade Mount armaturer

Ofte er det ønskeligt at have overflade mount armaturer fans, lysekroner og spor belysning installeret på et nedhængt loft. Alle disse er mulige, men de kræver nogle ekstra støtte ud over hvad der er nødvendigt for forsænket belysning.

I forbindelse med spor belysning er der flere tilslutningspunkter for sporet. Den nemmeste og sikreste måde at støtte dette er at skære flere afsnit af 2 x 4, én pr track monteringssted, til en længde, der er lidt længere end afstanden mellem to af de metal cross tees i loftet. 2 x 4 kan derefter sætte på tværs af de cross tees og fastgjort med wire. Fra bunden af det nedsænkede loft et hul kan være boret gennem loftet flise og ind 2 x 4, hvilket giver en stærk, understøttede monteringsoverflade for sporet.

Processen til lysekroner og fans er meget ens. 2 af 4s bruges stadig til at give en robust skrue placering, men lysekroner og fans kan være meget tungere end spor og forsænket belysning, og for fans, deres bevægelse kan forårsage det nedsænkede loft at flytte så godt. I disse tilfælde kan yderligere understøtter køres direkte fra 2 x 4 støtte stykker til den faktiske struktur over det nedsænkede loft. Disse understøtter bør være enten heavy gauge wire, svarende til hvad understøtter det nedsænkede loft eller mere 2-af-4s Hvis rummet tillader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com