Hvilken slags maling bruges i gangen?

February 14

Den maling, der er mest relevante for din entre afhænger af din personlige forhold. En husstand, der gør en masse underholdende kan have en imponerende forstuen som en prioritet, mens en travl familie med kæledyr og børn kan være mere interesseret i en entre, som er mere holdbar og let rengøres.

Skær

Maling er fremstillet i en række forskellige sheens, herunder flad, matte, satin, æggeskal, halvblank og høj glans. For de fleste væg er applikationer, satin og æggeskal de mest hensigtsmæssige valg. Flad maling er porøse og vanskelige at rengøre, og blank maling er overdrevent reflekterende for et stort område som en mur. Satin eller æggeskal sheens gøre vægge ser livlige uden at give for meget refleksion. Glans maling er anderledes end farven; Du kan købe en gallon af maling base i din valgte sheen og derefter har tint tilføjet til at oprette din valgte farve.

Camouflage

Hvis du har en høj trafik gangen, kan du opleve, at væggene får beskidte hurtigt, især hvis du bor med små børn eller hunde, der er altid at bringe snavs ind i huset. Male din hallway vægge på en måde, der camouflerer snavs kan nedsætte hyppigheden som du har brug at vaske dem. Forskellige multi hue sponging teknikker kan skabe attraktive vægge med spraglede effekter. Ikke kun disse teknikker oprette interessante visuelle effekter, de også skjule virkningerne af snavs ved at levere en kompleks baggrunden imod hvilken snavs ikke er så synlig.

Farve

Lysere farver er populære i de fleste rum i huset, fordi de skaber en luftig og munter plads. Lyse farver kan være endnu vigtigere i gangene, som er normalt små og undertiden overfyldt ud. Lyse farver gør værelserne synes større end de rent faktisk er og hjælp til at afspejle, hvad lys der er i dim hjørner. En entre med en lyse hvidt loft og gule vægge vil være mere attraktivt og mere nemt at navigere i svagt lys end en, der er dækket med mørk brun paneler eller malet i dystre farver.

Omkostninger

Ikke alle malinger er skabt lige. I almindelighed, får du hvad du betaler for, når det kommer til at male. Dette betyder at du kan spare en masse penge ved at købe billig maling, men du vil sandsynligvis se resultaterne af din opsparing inden for et par år Når malingen begynder at falme, chip eller skræl. En specialitet maling butik tilbyder generelt højere kvalitet maling, såvel som mere vidende og specialiserede medarbejdere, end en almindelig hardware butik. Ved hjælp af høj kvalitet maling i din entre vil gøre det mere holdbare og lettere at rengøre og vil holde det ser smukke længere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com