Hvilken slags maling kan jeg bruge til at dekorere plastik vinglas?

January 3

Hvilken slags maling kan jeg bruge til at dekorere plastik vinglas?

Hvis du har et sæt af plast eller akryl vinglas, kan du tilføje dine egne brugerdefinerede design til ydersiden af glasset til at personliggøre dem. Ved hjælp af den rigtige slags maling vil hjælpe med at få malingen til at overholde korrekt, men også med det. iført godt, selv efter flere vask.

Permanent emalje maling

Permanent emalje maling er en sikker paint, der leveres i en række forskellige farver. Typisk kan du finde hele kits med flere små gryder i forskellige farver, eller du kan købe gryder én efter én. Emalje maling er ideel til plast og vil overholde godt. Desuden, det vil rumme op til hånd-vask-- men det er ikke anbefales til brug i opvaskemaskinen. Den høje varme af opvaskemaskine vil vaske maling væk med tiden.

Vitrea

Vitrea maleri er både en teknik og navnet på en type af maling, der anvendes til at male vinglas. Det giver en unik, farvet glas look. Anvende denne type maling med en pensel, eller bruge hvad der kaldes "dip metode." Metoden dukkert beskæftiger flere forskellige farver til at producere en kompliceret og smukke finish på glasset. Altid holde glasset op og ned i løbet af dip processen for de bedste resultater.

Andre ting, du skal bruge

Hvis du vil male frihånd, alt du behøver er et lille sæt af art pensler. Hvis du foretrækker en mere poleret look eller ikke har den kunstneriske tilbøjelighed til at gå frihånd, skabeloner tape til glas i maleprocessen. Vitrea maleri skal du enten vitrea penne eller maling krukker, samt flere beholdere til dypning processen. Plastbeholdere fungerer godt for dette program, da du kan smide dem væk, når du er færdig.

Advarsler

Aldrig male indersiden af en plast vinglas. Maling anbefales til plast er ikke sikkert til fødevarebrug. Mens du kan male på ydersiden af en plast vinglas, kunne at få maling på indvendige give sundhedsmæssige problemer, hvis du drikker fra det. Brug aldrig en bly-baseret maling for at male plastik glas. Aldrig bruge spray maling eller latex maling til dette program. Behandle din malede glas forsigtigt; Malingen kan nemt være skrabes i en høj-temperatur vask eller når de er skubbet sammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com