Hvilken slags maling Roller skal jeg bruge til at anvende Semi Gloss Latex maling?

February 18

Hvilken slags maling Roller skal jeg bruge til at anvende Semi Gloss Latex maling?

At vælge den forkerte type maling rulle til dit maleri projekt kan resultere i mindre end stjernernes resultater, uanset hvor meget omhu, du bruger. Når du bruger glans eller halvblank maling, som med enhver maling, den rulle lur eller fiber længde har en tydelig indvirkning på udseendet af den anvendte finish. Halvblank maling skal bruges med kvalitet kort-nap ruller.

Kort-nap Roller

Halvblank maling tørrer med en svag glans, så mangler, der forekommer under male bliver indlysende, når malingen tørrer. Ved hjælp af en rulle med en lang lur forårsager sprøjter, bobler i maling og potentielt dårlig dækning. Det kan også skabe udseendet af tekstur, efterladt fra tekstur af rullen. En kort-nap roller producerer en smidigere finish med semi-glans og glans maling. Rullens nap bør være omkring 1/4-inch tyk halvblank maling projekter.

Rullens kvalitet

Kvaliteten af rullen påvirker direkte maling finish, især med glans eller halvblank maling. En dårligt lavet, billig rullen efterlader ofte fuzz, som bliver helt indlysende på en halvblank finish. Lav kvalitet ruller også producere ujævne resultater og vare ikke længe. En god kvalitet kort-nap roller er nøglen til en flot halvblank maling finish. Sammenlign ruller før du køber en--de billige dem, ofte har spinkelt pap kerner, mens de bedre af slagsen bruger forseglede pap eller plastik. Materialet på en bedre roller ser pænere og mere holdbart så godt.

Overveje overfladen

Mens det er en god tommelfingerregel at bruge en kort lur med halvblank maling, er tekstur af overfladen, projektet vigtigt som godt. Maling anvendes af en kort-nap roller ikke vil dække en ekstremt ru overflade samt en længere lur. Hvis du maler en ru eller porøs overflade, anvende en primer frakke for at forsegle det før du anvender halvblank maling med en kort-nap roller.

Ordentlig Roller brug

Selv med en kvalitet kort-nap roller, kan upassende roller brug med halvblank maling producere dårlige resultater. Maleri for hurtigt resulterer i en oversprøjtet finish og potentielt dårlig dækning. Bruger for meget maling kan resultere i drypper og uensartet maling tykkelse. Ved hjælp af en valse med gamle halvblank maling kan også resultere i en ufuldkommen finish, som gamle maling ikke blande samt nyere maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com