Hvilken slags maling til at male et Vinyl gulv?

June 1

Hvilken slags maling til at male et Vinyl gulv?

Give dit gulv en brugerdefineret finish ved at opdatere træt vinyl med et frisk lag maling. Ved at gøre dette, kan du opdatere din vinyl overflader for at matche dit hjems indretning eller afspejler din personlighed. Med lidt mere arbejde og planlægning, omdanne skabeloner dit gulv ved at skabe et mønster med. At tage sig tid til forberedes gulvet er den bedste måde at sikre at du får en glat, varig finish.

Latex maling

Latex-baserede køkken og bad maling fungerer godt til at give dine vinylgulve en holdbar makeover. Disse malinger modstå typisk fugt, snavs og snavs bedre end nogle andre typer af maling. De fleste mærker kan nemt tørres med vand og sæbe. Dette gør det til et fremragende valg for gulve fordi det er lettere at rengøre. Latex fungerer godt med vinyl, fordi det er let at anvende og opsuger godt ind i overfladen.

Udvendig maling

En latex-baseret udvendige maling er en anden oplagt valg for maleri vinylgulve. Våbenhuset maling og pyntede maling er beregnet til at modstå store mængder af trafik. Køkkener og gangen gulve oplever ofte størstedelen af slitage i hjemmet, at lave en holdbar maling væsentlige. Som køkken og bad maling reagerer udvendige maling godt til rengøring, så du kan moppe op spildt mælk eller tørre op mudret fodspor med lethed.

Primer

Er det vigtigt at vælge den korrekte primer til din vinyl gulvbelægning. Primer hjælper med at forberede maleri overfladen. Når du arbejder med latex-baseret maling, altid vælge latex-baserede primere. En oliebaseret primer toppet med et latex-baseret maling kan forårsage boblende og afskallende maling overflade. Bejdset eller gulfarvning vinyl gulvbelægning, giver en plet blokering primer en frisk, ren overflade medvirke til at forebygge tidligere pletter fra siver gennem nye malede overfladen.

Forberede

Det er vigtigt at forstå den korrekte måde at forberede maling på gulvet. Begynder ved at rense, ved hjælp af en tsk renere eller en løsning, der er fremstillet af tre dele vand og én del blegemiddel. Disse stærke rengøringsmidler fjerne dyb, jord-i snavs, skimmel og meldug. Anvende renere og lad det sidde i 20 minutter. Skyl med rent vand og lad overfladen tørre. Brug en medium-grade sandpapir til ru op gulvets overflade, at fjerne den gulvbelægning klarlak. Afslut ved at rydde op i slibning debris og anvende en deglossing agent for sal.

Maleteknik

Når du maler vinylgulve, er det vigtigt at huske at den gulvbelægning kanter og interiør har brug for maleri. Begynder ved at anvende maling på kanterne med en vinklet skærf pensel. Også, bruge penslen til at male områder ikke nemt nås med en rulle. Hvis du vil gemme stamme på din ryg, tillægge en maling rulle en udvidelse pole til at male i midten af gulvet. Sørg altid for at starte den længst slutningen af værelset, arbejde din vej mod døren. Den samme teknik gælder primer og alle male typer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com