Hvilken slags maling til brug på kurvemøbler i et tørt klima?

October 23

Hvilken slags maling til brug på kurvemøbler i et tørt klima?

Uanset hvor godt har du tage sig af din kurvemøbler, det var forpligtet til at ske: malingen flager og tilhugget, især hvis du bor i et tørt klima, der trækker fugt fra produkter som vidjer. Men ikke slæbe møbler til gadehjørnet for skrald dag. Gentegning dine kurvemøbler og genoprette det til sin engang skinnende tilstand. Processen begynder med at vide, hvilken slags maling er bedst egnet til dine klima.

Instruktioner

•Purchase en oliebaseret maling, der er markeret "udendørs" for din kurvemøbler. Undertiden kaldes emalje maling, leverer oliebaseret maling en hårdere, mere holdbare finish end akryl (undertiden benævnt latex) eller vandbaseret maling. Oliebaseret maling kan gul en smule med tiden, men det er den pris, du betaler for den elastiske finish, som er nemt at rengøre med en fugtig klud eller en blanding af hvid eddike og vand.

•Purchase en olie-baseret træ primer, som drastisk vil påvirke resultatet af hvordan din kurvemøbler ser efter det er malet. Primer frakker den oprindelige overflade og leverer et medium for maling til at overholde.

Forpakket oliebaseret maling og primer i spray form. Anvende maling med en pensel tillader dig at belægge spindler, håndtag, krinkelkroge, men ved hjælp af spray maling vil give bedre dækning, for ikke at nævne tager mindre tid.

Anslag dysefastgørelsen fjerne nogen flager eller tilhugget stykker af maling med en stålbørste eller skraber, være omhyggelig med ikke at skabe nogen gouges eller skrammer i peddigrør. Dække dybe revner med træ fyldstof derefter sand meget let indtil glat.

•Aftør møbler med en fugtig klud, og sørg for det er blottet for al snavs og debris.

Uddelingen en stor papkasse, såsom et apparat eller møbler for at bruge som en spray booth. Oprette udendørs og placere dine møbler i den retning, at enhver vinden blæser for at forhindre enhver maling fra flyver tilbage i dit ansigt.

•Applicer to frakker med den oliebaserede primer, at lade hvert lag tørre grundigt. Primeren vil give en bedre maling medium og indrømme jer hen til ændre den møbler farve fra mørke til lys.

•Spray på den farvede maling, holde kan mindst 12 inches fra møblerne. Spray en lys, jævnt lag ved at holde hånden bevæger sig fra venstre til højre (eller højre mod venstre) at forhindre globs danner og malingen drypper fra kører ned møbler. Inspicere møbler omhyggeligt til alle steder, du kan have overset, især omkring hjørner og spindler og nedenunder armlæn.

• Lad malingen tørre og derefter anvende en anden frakke.

•Tillad maling hærde i en uge før sidder og nyder din restaureret kurvemøbler.

Tips & advarsler

  • Bære latex handsker, mens du spray primer og maling. Uanset hvor omhyggelig du er, formår nogle maling altid at dryppe fra kan på dine hænder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com