Hvilken slags maling til brug på plexiglas?

October 18

Hvilken slags maling til brug på plexiglas?

Plexiglas er en tunge, plast materiale, der kan have en klar eller farvet udseende. Det er almindeligt anvendt til skilte, akvarier, billedrammer og skærme. Da dette har en porøs materiale, skal du først rense, forberede og bruge primer på overfladen, hvis du ønsker nogen form for maling til at holde. Kun visse former for maling vil arbejde med plexiglas.

Rengøring

Plexiglas overfladen skal renses for at begynde. Olie, snavs og snavs vil forhindre primer og maling fra vedhængende korrekt. Ren overfladen med en mild sæbe og vand. Placer denne blanding i en spand og bruge en svamp til at tørre ned i overfladen.

Forberedelse

Forberede plexiglas overflade. Ellers vil du ikke have en god arbejde overflade til maling til at holde sig til. Bruge 200-sandkorn sandpapir eller ståluld til let ridse overfladen. Når du har kradset hele overfladen, vaske det med vand og sæbe. Tør grundigt.

Primer

Vælge en primer, der virker på plastoverflader. Læs grundigt produkt instruktioner før du anvender den. En spray form, såsom Rustoleum eller Plast-kote, vil fungere godt. Tillad primer til tørre efter anvisningerne. Primer er en vital del af maleriet plexiglas som det giver male ordentlig overfladen for at holde sig til. Altid arbejde i et godt ventileret område med masser af drop klude handy når grunding og maling.

Latex maling

En vandbaseret latex maling til plexiglas virker bedst. Oliebaseret maling vil smelte plastik. Anvend den valgte latex maling med en pensel eller paint roller. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt mellem lagene. Dette vil normalt tage omkring to timer. Der er flere mærker på marked at vælge imellem, og du kan finde et bredt udvalg på hjem forbedring og maling butikker.

Akryl Spray

Et andet maleri alternativ er en akryl emalje spraymaling. Læs vejledningen i dit valgte produkt før anvendelse. Sørg for området er godt ventileret. Bære en sikkerhed maske med spray maling, så du ikke indånder dampene eller male partikler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com