Hvilken slags maling til brug til køkkenskabe

July 23

Ingen køkken renovering er komplet uden et grundigt eftersyn til kabinetter, en af rummets mest fremtrædende funktioner. Men nye køkken frysere er normalt pebret og kunne skubbe dit projekt over budgettet. En langt mere overkommelig mulighed kan male skabene. Bare et par frakker af maling og din frysere vil have et helt nyt look til at gå sammen med dit nye køkken.

Vandbaseret maling

Vandbaseret akryl maling er lettere at anvende og rydde op. Desuden, har de ikke så stærk en lugt som oliebaseret maling.

Oliebaseret maling

Oliebaseret maling resultere i en blankere overflade end vandbaserede malinger, men de tager længere tid at tørre og har en stærk lugt. De fleste eksperter er enige om oliebaserede malinger er det bedste bud for de fleste køkken frysere.

Ren og Sand

Før priming og maleriet kan begynde, skal frysere rengøres grundigt og slebet. At rense dem, bruge en alle formål renere og sørg for at tørre dem når du er færdig. Slibning bør kun ske, når kabinetterne er tør, og du bør bruge et fint sandpapir.

Priming

Ligegyldigt hvilken slags maling vælger du, du bliver nødt til at prime din frysere, før maleriet begynder. Vælg en primer baseret på typen af maling du bruger: olie-baserede primere for oliebaseret maling eller shellak primer for latex maling. Sørg for at lade den primer tørre natten over.

Ansøgning

Der er et par muligheder for at anvende maling. For et jævnt lag er en pneumatisk sprayer din bedste satsning. En anden mulighed er at bruge en pensel. Brug en høj kvalitet børste med en størrelse på 2 1/2 til 3 inches.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com