Hvilken slags maling til Cement badekarret væggen?

August 9

Boligejere remodeling deres badeværelse vil typisk vælge at lag badekarret med flisebelægning. I sjældnere tilfælde, når du ikke ønsker at flise badekarret væggen, er en cement-backed wall en anden mulighed. Maleri en cement væg, men kræver særlig opmærksomhed og en bestemt type maling, der er skimmel og meldug resistente.

Forberedelse

Remodellering et badeværelse omfatter stripning den gamle fundament og installere nye gipsplader eller cement board, medmindre væggen er lavet af beton (som indeholder cement). Hvis du vil male en cement board eller konkrete badekar væg, skal du forberede overfladen korrekt. Tape op ved hjælp af standard wallboard tape sømmene og anvende det med fælles sammensatte. For nye cement overflader som disse, murske overfladen med sammensatte til selv og udjævne overfladen før maleri det. Sand væggen glat med fint sandpapir. Det er nu klar til priming. For solid beton badeværelse vægge, disse forberedende skridt bør udelades og du kan straks gå videre til priming fase.

Priming

Eksisterende cement væg med tidligere maling job skal slibes grundigt for at udjævne overfladen og klar det til priming. For overflader, der tidligere havde en olie-baserede finish, prime over eksisterende malingen med en vandbaseret latex primer. Det samme skal ske med nye, umalet cement. Anvend ikke oliebaseret maling over vandbaseret maling, fordi de ikke vil overholde. For et badekar væg, skal du bruge en vandbaseret latex primer. Anvende mindst én frakke, slibning mellem frakker til en glat overflade.

Meldug modstand

Afhængigt af dit badeværelse ventilations muligheder, kan rummet indsamle en masse fugt, som kan føre til at rådne, meldug eller skimmelsvamp. Hvis du insisterer på ikke flisebelægning badekar vægge, er det vigtigt, at du køber vandbaseret latex maling, meldug-resistente egenskaber. De fleste større maling producenter vil sælge maling markedsføres som badeværelse maling. De er specielt formuleret til at reagere på fugtige miljøer, såsom dit badeværelse, hvor skimmel og meldug er mere tilbøjelige til at danne.

Bad maling

En vandbaseret maling er bedst, fordi de kemiske egenskaber skaber en vandtæt lagdeling samt der også hjælper med at blokere væksten af mug og meldug; det går ud over overfladen i stedet for at mætte det. Påfør malingen til overfladen på samme måde som med andre maling job. Tape off området med malertape at undgå maling overløb. Bruge en kort lur roller at anvende maling og bruge en pensel i hjørnerne. Applicer mindst to lag, giver en tilstrækkelig nok tørretid mellem dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com