Hvilken slags maling til interiør træ skridt?

November 15

Ændre udseendet af dit træ skridt kan være så simpelt som slapping på et frisk lag maling. Fordi disse trapper skal stå op til at bære, men vil standard latex maling ikke give den nødvendige dækning. For at sikre at din malede trapper ser godt ud, og at din finish er en varig, omhyggeligt vælge maling til brug på dette element i dit hjem.

Gulvet emalje

Når du vælger maling til dette formål, Se specielt til gulvet emalje. Søge maling, der er vurderet til gulve eller pyntede, som denne type maling er beregnet til at stå til slid tilknyttet mund trafik. Fordi mange mærker gøre en maling af denne type, vil du sandsynligvis har flere muligheder til din rådighed, så du kan vælge den mest omkostningseffektive, eller et navn, du har tillid.

Primer

For at sikre, at din maling klæber til dit træ trapper korrekt, skal du begynde med en primer. Ligesom med din maling, bør du søge en primer, beregnet til brug på dæk eller indvendige gulve. Denne primer vil give et solidt fundament, som du kan placere din maling, sikre, at din maling ikke skræl væk og forlade dine skridt ser mindre end behagelig.

Top Coat

Især hvis trappen du maler er stærkt trafikerede, er placere en top coat over din færdig maling et klogt valg. Brug en klar polyurethan i en mat eller blank finish til at dække din maling og mindske sandsynligheden for, at dine nymalede overflade lider under brug.

Overvejelser

Når du vælger din maling og top coat, overveje slipperiness af overfladen, når du vælger din finish. Mens du kan vælge en blank finish til dine trapper, kan gør så gøre dem mere behændig, potentielt frembyder fare for dem, der søger at forcere dem. For at undgå dette, er en mat finish et stærkt valg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com