Hvilken slags olie har jeg brug for en STIHL motorsav?

July 2

Stihl motorsave er kendt for deres kvalitet og skære evne. "Popular Mechanics" rapporterede, at der er intet at ikke bryder mig om deres bedst sælgende Stihl MS 290. De sagde, at det syntes som om "... virksomheden ødslet opmærksomhed på hver kvadrattomme af saven." Ligesom alle gas-drevne kædesave, Stihl kræver to typer af olie for at fungere ordentligt: et for motoren og den anden for kædesmøring.

Motor Gas

To-takts motorer Bland olie og benzin sammen i en tank til at levere strøm. Et specielt formuleret olie fra Stihl bør sættes i benzintanken samtidig gassen er tilføjet, men generiske olier, der er mærket som værende "til 2-takts motorer" er også tilgængelig fra isenkræmmere. Normalt, kommer olien i en pakke med fire eller flere små flasker. Flaskerne har den rigtige ratio for en gallon af gas. Mange mennesker blande pre gas og olie i en container, som de kun brug for to-takts motor vedligeholdelse.

Motorstyringen Gas

Glemmer at tilføje olie til motor gas vil resultere i en motor, der har "beslaglagt." Det betyder, at stemplerne er frosset på plads og er ikke længere i orden. Dette kræver som regel en motor Genopbyg at fastsætte, hvilket er ret dyrt. En måde at undgå dette er at tilføje en etiket i nærheden af benzintank, der minder dig altid at bruge den rigtige gas kan når du optankning af Stihl.

Kæde olie

Stihl motorsav kæde kredser omkring bar mange gange i sekundet for lange perioder. Metal-til-metal kontakt med denne hastighed genererer en stor friktion og høj varme. Motorsave afhænge af olie for at minimere friktionen og reducere varmen. Specielt formuleret olier, der Rengør og smør kæden sælges af Stihl og andre virksomheder. De er tilgængelige på isenkræmmere--ser ud i gården og haven power tools sektion for "kæde olie." Tidlige motorsave kræves operatøren til at huske at trykke på en knap, der sprøjtede olie på kæden, men aktuelle motorsave har en selvstændig oliering funktion.

Kæde olie Management

Konsekvenserne af løb ud af kæde-smørende olie kan være katastrofale. Kæden kan bryde fra friktionen og flyve i mange retninger. Høj hastighed og skarpe dele gør dette yderst farlige hændelse. Ifølge University of Missouri Administrer motorsave med automatiske oilers kæde olien så de løber tør for gas, før de løber tør for olie. Det er afgørende at altid tilføje kæde olie, når du genpåfyldning benzintank.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com