Hvilken slags olie tager en Hydro drev enkelhed plæneklipper?

March 18

Briggs & Stratton, en producent af små motorer, erhvervet enkelhed mærke med hensigten at gøre forretninger i lawn care marked. Trods forsynet med den prestigefyldte Briggs & Stratton navn, er enkelhed maskiner prissat for økonomi-ende af omkostningerne spektret. Produkter såsom Enkelheds felt og børste plæneklipper har en hydrostatisk drev.

Historie

Hydrostatiske transmissioner er ofte omtales som "hydro drev" eller blot "hydros." De har været brugt som en del af drive toget af græsplæne traktorer og plæneklippere siden 1970 ' erne, især af John Deere og Sears i sortimentet håndværker. Hydro drev er den mest populære drev system i brug for lawn care maskiner, ifølge eksperter på dagens plæneklipper.

Hydrostatisk drev

Enkelhed beskriver sit felt og børste plæneklipper som havende "fingerspids frem/tilbage kontrol (at) tillader nem at manøvrere i stramme pletter og hurtig vender omkring forhindringer." Dette er gjort mulig ved hjælp af en hydrostatisk drevsystem - ligner en automatgear i en bil--der ikke involverer operatøren at vælge gears eller ved hjælp af en kobling som er traditionelle i ride-on lawn care maskiner. Hydro-drev arbejde ved hjælp af pumpes hydraulikolie i et lukket system.

Olietype

Altid henvise til plæneklippers operatør manualen før servicering. Eksperter på MDT produkter, som fremstiller Yard-Man, Bolens og hvid græsplæne-pleje produkter blandt andre, Bemærk at "Hydro-Gear fabrik bruger 10W-40 motorolie i forsamlingen, men også godkender brugen af 20W-50 olie når servicering hydrostatisk systemet." Hydro-Gear fremstiller de fleste hydrostatiske transmissioner bruges i USA

Undtagelser

På sin hjemmeside hedder John Deere "Operating uden for det anbefalede olie luft temperaturområde kan forårsage for tidlig hydrostatisk transmission fejl." Rådgivende bemærker også, at ekstremer af den omgivende lufts temperatur, hvor plæneklipperen bruges kan påvirke hvilke viskositet af olie bør bruges. Maskiner, der anvendes under fire grader Fahrenheit og over 122 grader Fahrenheit bør være fyldt med alternative hydraulikolier. Disse oplysninger gælder ligeledes for enkelhed produkter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com