Hvilken slags olie til en Murray Vælg plæneklipper 22 4.5 HK

June 26

Murray Vælg 22 tommer 4,5 hestekræfter push plæneklipperen er designet til taske græs som det mows. Mens denne hestekræfter skubber din plæneklipper motor omkring gården, brug din motor olie at holde det kører glat og ren. Det er bedst at vælge den rigtige olietype og vægt for din Murray behov.

Tyk eller tynd olie

Før du finder olie til din Murray 4,5 hest magt motor, skal du forstå viskositet ratings. Viskositet er den hastighed, olie vil aktivere og bladre i hele din Murray motor. Jo lavere et antal foran "W", jo tyndere olie. Tynd olie er fantastisk til vinter brug men det er ikke gode til at modstå varme temperaturer i meget lang tid. Der er også flere viskositet olier, der aktiverer afhængig af omgivelsernes temperatur.

Anbefalet vægt

Da din Murray plæneklipper bruger en Briggs og Stratton motor, er der specifikke anbefalinger for når at bruge udpegede olie vejer. Du kan bruge 10W40 syntetisk olie til næsten alle omgivende temperatur operationer. For varmere luft temperaturer--46 grader Fahrenheit og derover--udnytte SAE-30 vægt olie. Vælg 10W30, hvis du bruger din plæneklipper under sommer og vinter måneder fra 6 til 122 grader F. For primært vinter brug-under 46 grader - brug 5W30.

Konventionel olie

Murray 4,5 hestekræfter motor blev bygget til konventionel olie specifikationer. Konventionel olie er oliebaserede og relativt billig. Men der er tilsætningsstoffer og forurenende stoffer, såsom voks, der ikke er fjernet fra konventionel olie under regenerering processen. Dette udsætter din motor for træg ydeevne, hvis du ikke ændrer konventionelle olie regelmæssigt. Du også nødt til at bortskaffe konventionel olie omhyggeligt, da det også er et forurenende stof.

Syntetisk olie

Syntetisk olie kan bruges i din motor. Det er skabt i et laboratorie under kontrollerede forhold at efterligne konventionel olie med ekstra fordele, såsom modstå et større temperaturområde. Der er også flere rengøringsmidler uniform molekyle størrelse i syntetisk olie. Dog kan syntetisk olie koste tre gange mere end konventionel olie. Det anbefales også ikke for nye motorer i forhold til konventionelle olie, fordi det ikke pels de bevægelige dele så godt. Hvis du vil skifte til syntetisk olie, gøre det efter 50 driftstimer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com