Hvilken slags papir kan jeg kompost?

November 20

Hvilken slags papir kan jeg kompost?

Papir er rig på kulstof, hvilket gør det en ideel kompost ingrediens, men bekymringer om bionedbrydelighed og kemiske forurenende stoffer holde ofte gartnere og øko-venlige husejere fra kastede papiraffald i deres kompost siloer. Grøn op dit liv og tynde ud at lossepladsen-bestemt papirspor ved at lære fakta om kompostering med papir, herunder hvilke typer af papirprodukter er kompost bin-worthy.

Typer

Fremstillet af bionedbrydelige træ bestand, gør de fleste former for papir et fremragende supplement til din kompost bin, herunder avis, magasiner, kataloger, office papir, servietter, papirhåndklæder, papir kopper, kaffefiltre og pap. Som en sikkerhedsforanstaltning, undgå at sætte fotografier og ekstremt glittede magasin papir i din kompost bin. Disse typer af papirer er mere tilbøjelige til at indeholde heavy-metal-baseret trykfarver, og de generelt tage meget længere tid at nedbryde end andre typer af papirbaserede organisk affald.

Funktioner

De fleste papirprodukter har typisk en kulstof til nitrogen ratio mellem 200: 1 og 500: 1, siger Barbara Pleasant, medforfatter af "The Complete kompost Havearbejde Guide." Tilføje disse papirprodukter til din kompost bunke giver den kompostering kulstof, mikroorganismer, som giver dem energi nødvendige for nedbrydning proces. Papiret også hjælper med at minimere potentielle lugt problemer i din kompostbunke ved at absorbere overskydende fugt. Korrekt tilføjet til din kompost bin, fungerer papir som en bulking agent, som hjælper med at holde de affald partikler fra hinanden og giver mulighed for ilt til at flyde mere frit i din kompost. Papirprodukter er generelt betragtes som sikre for kompostering fordi de indeholder typisk meget lavt indhold af kemiske stoffer, der kunne forurene kompost, ifølge Environmental Protection Agency.

Metode

Omhyggelig materielle forberedelse er nøglen til kompostering papir korrekt. Sønderdele, klippe eller rive alle papirprodukter i 2-tommer strimler eller stykker. Dette fremskynder den komposteringsproces ved at skære ned på mængden af nedbrydning, der skal finde sted. Dæmpning papir med en blid spray af vand hjælper også fremme hurtigere nedbrydning. Som hovedregel Sørg for papir og andre kilder til kulstof (tør, brun affald som halm, døde blade og savsmuld) ikke udgør mere end halvdelen til tre fjerdedele af mængden affald i komposten eller bin; resten bør komme fra kvælstof-tunge affald som ko gødning eller græs udklip. Når du har bygget din bunke eller fyldt din bin, bland kompost affald på en ugentlig basis og beholde det som våd som en vredet ud svamp til at producere færdig kompost hurtigere.

Overvejelser

Hvis du har typisk en masse affald papir i dit hjem, overveje at udskille det i to grupper – en for genanvendelse og en for kompostering. Dette hjælper med at holde dig fra at få overvældet af mængden af affaldspapir, der skal blive komposteret. Aviser, magasiner og fladtrykte papkasser typisk gøre velkommen Tilføjelser til de fleste samfund genbrugspladser. Ekstremt krøllet eller iturevet papir, samt snavset papir som servietter, papir plader, papir kopper og papirservietter, kan gå direkte til din kompost bin.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com