Hvilken slags Paslode negle for gips vægge?

April 1

Hvilken slags Paslode negle for gips vægge?

Mange gamle hjem indeholder tykke lag af gips på væggene. Sømning eller boring i gips præsenterer en bred vifte af problemer. Disse problemer omfatter skår vægge og utilstrækkelig huller til at bære vægten af objektet hang fra søm eller skrue. Når du vælger negle lavet af Paslode selskab til at arbejde med gips, skal du overveje ting såsom din sømpistol, Paslode negle tilgængelige typer og arten af boring i gips.

Sømning i gips

Gips, især gamle gips i huse, er et meget hårdt materiale. Trods denne hårdhed, kan gips nemt beskadige når til opgave at støtte vægt eller brudt op med Boremaskiner eller negle. Altid bore en pilot hul i gips før sømning det for at undgå skadelige gips med et søm. Helst, søm i en mur stud under gipsen i stedet forankring et søm i gips alene. John O'Neon, forfatter til "Bedstemor og bedstefars House encyklopædi," anbefaler fylde pilot huller med en pasta af gips i Paris og alum vand, derefter placere søm i denne blanding. Dette styrker væg, hjalp hen til hindre gips skader såsom skår og opdeling.

Paslode negle

Paslode producenter sømning og hæftning udstyr til byggebranchen. Dette selskab producerer to grundlæggende typer af negle: dem, designet til brug med et bestemt materiale og dem beregnet til almindelig brug. Undgå at bruge negle designet til materialer som stuk, metal og gulvet systemer, når du arbejder med gips. Du kan bruge enhver anden Paslode søm--omfatter indramning negle, galvaniseret, indramning negle, negle og Brad søm--med gips. Når sømning gennem gips og i en stud, vælge et søm, designet til brug med træ, såsom den Paslode manipuleret tømmer negle.

Sømpistoler og negle

Paslode design nogle af sine negle til brug med bestemte typer af produkter. Kendt i folkemunde som boltepistoler, findes typer af soempistol for mange konstruktion opgaver, såsom vinklet finish soempistol til brug på vinklede overflader; finish soempistol for trim arbejde, sokler og andre overfladematerialer; og Brad soempistol til støbning. Coil soempistol tjene som all-purpose negle kanoner. Når du bruger en bestemt type af sømpistol til et projekt med gips, altid bruge negle designet til brug med denne bestemte type sømpistol. For eksempel, hvis du montering negle molding for at gips med en Brad sømpistol, brug Brad.

At vælge negle

Den måde, hvorpå du sætte et søm i gips tæller mere end typen af søm, du bruger. Når det kommer til valg af Paslode negle for hamren ind i gips, vælge et søm, der arbejder med en sømpistol, du planlægger at bruge. Vælg et søm længe nok til at passere gennem din gips og ind i din stud, når du bruger denne metode – bore en pilot hul kan hjælpe dig bestemme tykkelsen af gips på dine vægge. Hvis du har brug for yderligere hjælp at vælge neglene, bede om de bedste søm til gips hos din lokale isenkræmmer, få oplysninger om disse negle og finde Paslode tilsvarende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com