Hvilken slags Pipe isolering for svedig rør?

February 18

Hvilken slags Pipe isolering for svedig rør?

Rør har naturligvis væsker rejser gennem dem. Som nogle af disse væsker fordamper og kondensat, væsker ender på ydersiden af røret, som kan tilskynde mug og oprette fugtige forhold, der kan forårsage skade på hjemmet. Formen kan frigive sporer, der kan forårsage åndedrætsbesvær for beboerne og kan også forårsage svære at fjerne pletter. Sveden kan fryse i vintermånederne, forårsager rør til at bryde. Denne sved kan også øge vand regninger ved at øge mængden af vand, at boligejere skal bruge da meget af vandet er spildt gennem den sveden. Dog har pipe fabrikanter lavet nogle former for pipes, der kan reducere denne sveden.

Gummi

Gummi fungerer som en god isolering af rør, forhindrer vand fra siver ud. Gummi kommer fra gummitræer, og labs kan også syntetisere gummi. Gummi isolering er også forholdsvis nemt at installere på rørene, da gummi simpelthen glider over rørene.

Glasfiber

Nogle gange skal ejere af ejendomme erstatte isolering på rørene, da isolering gradvist slides ned med tiden. Men glasfiber isolering kan vare i lang tid uden at behøve udskiftning. Blikkenslagere har en nem tid transport af dette materiale, fordi materialet er let.

Cork

Nogle rør har støbt cork pipe belægninger for at forhindre fugt fra siver ud. Propper er ikke let gennemtrængelige, hvilket er grunden til vin producenter bruge propper til at forsegle vinflasker. Materialet er elastisk, så Blikkenslagere har lettere ved at arbejde med corking materiale og få materiale til at passe i røret. Proppen kommer fra stammerne af træer, som har proppen fjernes fra dem hvert 10 år, giver træer tid til at regenerere.

Polyethylen fleksible slanger

Polyethylen slange ombrydes omkring rørene, forhindrer sveden. Polyethylen er den mest almindelige slags plast anvendes. Denne slange ikke kun beskytter fra sveden, men også reducerer sandsynligheden for, at rørene vil fryse. Men denne slange ikke helt forhindre frysning.

Anti-sved rør

En af de bedste måder at forhindre rør fra sveden er at pakke dem med bestemte anti-sved materialer. Disse materialer er lavet af flere lag med forskellige kemikalier i hvert lag. Det inderste lag har asfalt-mættet asbest papir. To lag har asfalt-mættet asbest følte. Materialerne har også ren uld filt og sløvende filt. Mens nyttig, nogle bekymre sig om asbest i rørene, som kan forårsage sundhedsmæssige problemer ved renovering. Hvis røret bryder, rejser knust asbest gennem luften hvor gassen kan forårsage åndedrætsbesvær og sygdomme som lungehindekræft.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com