Hvilken slags planter bor ildfluer?

November 8

Hvilken slags planter bor ildfluer?

Ildfluer er også kendt som lyn bugs på grund af deres evne til at producere lys og flash tilsyneladende tilfældige mønstre, når natten falder på. Ildfluer er nataktive, vingede biller og hver af næsten 2.000 arter faktisk har sin egen unikke blinkende mønster, der er en optisk signal til potentielle hjælpere.

Planter til ildfluer

Ildfluer bebor høje græsser og lavtliggende græsklædte områder, både i forstæderne og landdistrikterne, og som findes i store eng områder, og skovrydninger. Firefly Larverne lever i fugtige områder såsom stream kanter, våde blade affald og havejord. Plante høje græsser i hjemmet haven at tilskynde ildfluer og holde natten lyskilder lav, eller fjerne dem helt, for at fremme firefly sammenkomster.

Lysshow

Bioluminescens er navnet givet til levende organismer, der kan producere lys, og mange arter af marine liv og insekter har denne evne til at lyse op. Med ildfluer, de blander luciferin, ilt og luciferase i lys organer under deres maven til at producere den natlige lys viser, heldigt for firefly, producerer ingen varme.

Livscyklus

Ildfluer tage op til to år at modne fra larver til voksen, men en gang lever der kun 21 dage. De begynder at gøre deres udseende i forsommeren og begynde deres søgen efter en makker i skumringen hver aften. Hannerne flyve og flash, og kvinder sidde på buskene og se til den rigtige mand før blinkende tilbage deres godkendelse. Hver dyreart har et unikt mønster af blinker, og når parret, lægger deres æg i jorden. Æggene klækkes inden for 27 dage, og Larverne lever under jordens overflade, indtil de når modenhed og flyve.

Firefly manerer

Være venlig at ildfluer så kan bruges mere tid nyder lysshow, de leverer. Når i nærheden af ildfluer bruge lommelygter sparsomt som lyset forstyrrer deres naturlige evner. Bruge lommelygter som en guide til webstedet firefly og derefter slå dem fra, eller dække lyskilde med røde eller blå cellofan til at dæmpe lysstyrken. Holde lyset pegede på jorden så meget som muligt. Aldrig forsøge at fange ildfluer. Lad dem frit flyve rundt i haven holder både lyn bugs og deres levesteder sikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com