Hvilken slags Primer for nye Sheetrock & træ Trim?

May 9

Hvilken slags Primer for nye Sheetrock & træ Trim?

Du er nødt til at primer nye ark rock og træ trim fordi primer skaber en obligation med ark rock og træ. Denne obligation hjælper med at forhindre, at nogen af byggematerialer, som træ kit og fælles sammensatte, blødning gennem til din endelige maling pels. Der er to grundlæggende primere at vælge imellem for din nye ark rock og træ trim: oliebaseret og latex baseret.

Oliebaseret Primer

Olie-baserede primere er godt for træ, fordi de ikke har så høj en vandindhold som latex-baserede primere. I betragtning af denne lavere vandindhold, hæve latex primere ikke kornet af træ, som kan forårsage problemer, når de lægger på din endelige top frakker af maling. Du bør ikke, men bruge olie-baserede primere på nye ark rock fordi de kemiske stoffer i primeren hæve kornet af ark rock, resulterer i en ujævn, ujævn overflade.Hvis du er på et stramt budget, kan du huske at olie-baserede primere er dyrere end høj kvalitet latex primere. De kræver også særlig oprydning med brandfarlige kemikalier såsom terpentin eller mineralske spiritus.

Latex-baserede Primer

Høj kvalitet latex primere er ofte det bedste valg for både nye ark rock og træ trim. Selv om det vil hæve kornet af træ trim lidt, vil anvende en anden frakke tage sig af enhver ujævne områder. Hvis du stadig ikke er tilfreds med glathed, kan du altid give træ trim lys slibning med 220 sandkorn sandpapir. Hvad angår den nye ark rock, en høj kvalitet latex primer effektivt forhindrer byggematerialer fra blødning igennem og giver dig en glat arbejde overflade til din endelige top frakker af maling. Du kan male over latex-baserede primere med både latex og oliebaseret maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com