Hvilken slags Rake til brug for græsfrø?

January 2

Hvilken slags Rake til brug for græsfrø?

Grundede over River på hjem forbedring butik, finder du forskellige calibers af River til dine forskellige udendørs behov. Når såning græs, du har brug for mere end én slags rake til at udføre jobbet: en haven rake med hårde tænder til at arbejde og smuldre jorden før såning og et blad rake med afslappet tænder til at udjævne jordoverfladen bagefter.

Forberede jorden

Når såning bare pletter i græsplæner, græs frø virker bedst når deponeret på arbejdede op jord. Når såning ubrudt jord, sidder frø på toppen af jorden, ikke er i stand til at arbejde sig vej ind i snavset. Slå jorden ved lugning det, så rive med en haven rake. De stærke tænder i haven rake break klumper af jord, forlader sprækker i snavs. Græsfrø falder ind i de sprækker, gør det muligt at opbygge stærke rødder inde i jorden.

Leaf Rake

Efter spredning af græsfrø generøst over arbejdede op snavs, skal du bruge bagsiden af et blad rake til at deponere frø dybere i snavs. Ved hjælp af bagsiden af bladet rake, giver du let tryk arbejde frøene i jorden uden agiterer snavs. Leaf rake glatter bunddække, så plænen til ser ens ud.

Forskellen

Ved hjælp af den korrekte rake for såning græs kan betyde forskellen mellem frodige grønne vækst og pletter af nyt græs vokser her og der. Plastic blade River arbejde bedst, når nivellering snavs eller sprede græsfrø, men de ikke har udholdenhed til at arbejde i marken. Haven River give styrke til at grave i plantedækket, løsne clods af snavs, så frøene kan udvikle uden besvær at arbejde gennem jorden.

At vælge en Rake

Når du vælger en haven rake, holde rake at kontrollere vægten. En tung rake kan trække på din ryg og resultere i smertefulde spasmer, når du bruger den. Tjek for rust-resistente River og sikre raken har korte, tykke tænder til at bryde og distribuere snavs clods. En plast blad rake kan nemt bryde sine tænder, så sørg for plast er tykke og ikke tynd. Kig efter et bredt hoved, der kan arbejde et større område af jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com