Hvilken slags skum bruger jeg laver en polstret hovedgærde?

September 22

Hvilken slags skum bruger jeg laver en polstret hovedgærde?

Polstrede hovedgærder er valget af mange mennesker til deres soveværelser. I modsætning til tydeligere gavle, denne stil giver dig mulighed at bringe ekstra farve og mønster ind i stuen. Hvis du laver din egen polstret hovedgærde, kan du vælge størrelse og stil, der passer dig bedst. Uddan dig selv om dele af polstrede hovedgærder, herunder den korrekte type af skum til at bruge.

Fordelene ved en polstret hovedgærde

En polstret hovedgærde kan give din seng tilstedeværelse uden at gøre det ser tunge. Mange træ eller metal senge med hovedgærder i indbygget har også Trinbrætter, som kan forårsage bed at dominere rummet, føler sig begrænset eller være svært at gøre med lagner og tæpper. Polstrede hovedgærder giver en blødere sted at hvile end almindeligt træ hovedgærder, skabe det ideelle sted for at læse eller se fjernsyn.

Nødvendige forsyninger for en polstret hovedgærde

Hvis du vil oprette din egen polstret hovedgærde, du har brug for de korrekte forsyninger. Først skal have du et stykke krydsfiner skæres til den korrekte størrelse. Mange hjem forbedring butikker vil skære krydsfiner for dig, så længe du køber det fra dem. Vælg en tyndere bord, såsom ¼-tommer krydsfiner. Dette behøver ikke at være kvalitet træ, så Vælg den billigste sammensatte krydsfiner tilgængelige.

Du skal bruge lim til at holde det hele sammen fra forsiden. Klart, spray-on selvklæbende fungerer bedst, fordi det er ren og skær og vil ikke skabe tekstur under dit stof. Det er også meget nemt at anvende.

Møbelstof fungerer bedst til at dække hovedgærder. Du kan bruge tynde trykt bomuld, men det tendens til at være mindre holdbare og kan falme nemt hvis sollys falder ofte på din hovedgærde. Møbelstof er tungere og er ofte forbehandlet til at modstå spild og misfarvninger.

En stor korte pistol og polstring hæfteklammer er nødvendige for at sikre stoffet kanter på bagsiden af dit hovedgærde. Polstring hæfteklammer vil gå gennem krydsfiner nemt. Da det tager nogle kræfter til at bruge den korte pistol, er det imidlertid nyttigt at have en assistent at holde hovedgærdet på plads mens du strække stoffet og injicere hæfteklammer.

To forskellige typer af polstring for dit hovedgærde er nødvendige--en kompakt polstring skum til basen og et stykke af ark batting for at tilføje ekstra volumen til dit hovedgærde.

Typen af skum for en polstret hovedgærde

Polstring skum kan købes i mange forskellige bredder og størrelser fra håndværk og syning specialbutikker. Vælg et stykke af polstring skum, der er mindst 2 inches tyk. Hvis du ikke kan finde den nøjagtige størrelse, som du har brug for, Køb en størrelse op og trim det ned med en elektrisk brødkniv. Polstring skum er let at arbejde med, men kan være relativt dyrt. Et godt alternativ er en billig æg-kasse madras. Køb en 1-tommer tyk madras, og fold det over, således at divots er på indersiden og begge ydre sider er helt glat til at oprette 2 inches af polstring.

Hvordan man laver en polstret hovedgærde

Spredt ud møbelstof, opad. Vedhæfte skum til krydsfiner med lim; derefter center og vedhæfte arket pladevat til skum. Drej de lagdelte komponenter batting-side-down og placere dem i midten af stoffet. Endelig, trække i alle kanter, og Hæft dem fast på plads på bagsiden af krydsfiner. Fordi dette hovedgærde er let, du kan hænge det med Velcro strimler, eller du kan bruge traditionelle møbler L-beslag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com