Hvilken slags sten skal jeg opbygge en træfyret pizzaovn?

July 4

Hvilken slags sten skal jeg opbygge en træfyret pizzaovn?

En pizzaovn tillader hjem eller ejendom ejeren mulighed for at underholde gæsterne med hjemmelavet pizza eller bare at have et sted at bage middag når ønsket om smagen af træfyrede pizza overtager. Ovne er lavet næsten udelukkende af mursten og blokke, fra firebrick cinder blok til glas, der anvendes i den ovn skorsten.

Firebrick

Den mest almindelige mursten bruges i opbygningen af en pizzaovn, firebrick er opkaldt, på grund af dens modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturer som dem der findes i ovnen under bagningen. Ildfaste sten måler lidt større end standard-størrelse røde ler-baseret mursten. De har også en sandstrand hvid hue, der ikke sværte og misfarve fra brug. Mursten er lavet af ildfast, en ler, der er ikke blot modstandsdygtigt over for varme, men også udfører varme dårligt, hvilket betyder at det vil ikke tabe varme--en foretrukne isolator for ovnens interiør.

Regelmæssige mursten

Almindelig mursten, den fælles stil af mursten er anerkendt af de fleste mennesker, er lidt mindre end firebrick og er lavet af almindeligt ler versus ildfast. Et farvestof er tilsat under bagningen til at give murstenene deres karakteristiske røde farve. Mursten af denne type anvendes på i ovnen udvendigt, omkring omkredsen af firebrick, normalt til at tilføje ekstra isolering for at forhindre, at varmen slipper ud. Disse klodser bruges også dekorativt omkring skorstenen, samt at yde svangstøtte.

Aske blokke

Fælles aske blokke bruges som base for ovnen og fås i 8, 10 og 12-tommer længder. Valget af hvilken type til at bruge i en ovn er hovedsageligt et spørgsmål om præference og tilgængelighed for ovnen builder; de større 12-tommer blokke er selvfølgelig dyrere. Skal entreprenøren ønsker det, tyndere halv-blokke er også tilgængelige, er halvdelen af en 10-tommer blok tykkelse og kan bruges til at bygge en skillevæggen mellem base at give to stuverum til træet.

Glas mursten

Nogle gange refereret til som glasblokke, disse mursten er faktisk lavet af hærdet glasfiber og er ekstremt modstandsdygtige over for forbrændinger og høje ovn temperaturer. Deres inddragelse i opbygningen af en skorsten er ikke påkrævet; men på grund af deres åbenhed, mursten tillade Tilskuere og gæsterne at se ind i ovnen og se flammerne bage pizza.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com