Hvilken slags stof til brug for en Sofa?

November 15

Hvilken slags stof til brug for en Sofa?

Uanset om du er ude for en ny sofa eller behovet for at re dække din gamle en, ikke stole på gætværk at bestemme kvaliteten af polstring. I stedet Lad resultaterne af laboratorieprøver, der Wyzenbeek være din guide. Ved hjælp af maskiner, krat polstring, udføre fabric producenter Wyzenbeek test for at afgøre, hvor mange gnider materiale kan tåle før viser mærkbar slid. For tunge beboelsesformål, ser for stoffer med en kreditrating på mindst 15.000 dobbelt gnider. Ud over holdbarhed, overveje andre karakteristika af materialet, herunder farveægthed, udseende, stil og komfort.

Budget Option: Olefin

Fremstillet af polypropylen fibre, tilbyder olefin betydelige bang for sorteper. Den varme, uld-lignende stof kan rumme op til kraftig brug og modstår vandbaseret pletter. Olefin fibre svække ikke når de udsættes for sved, vejret skifter, insekter og kemikalier. Fordi materialet tørrer hurtigt, blot tørre op spildte væsker med en våd klud. Olefin transmitterer mindre statisk elektricitet end andre syntetiske fibre, så du er mindre tilbøjelige til at modtage puffer. Fordi stoffet falmer når de udsættes for ultraviolet lys, undgå at placere olefin sofaer af windows.

PET - og børnevenlige stof: Microfiber

Hundrede gange gange finere end menneskehår, kommer microfiber typisk med en rimelig pris. Fordi dens polyester fibre modstå de fleste rifter og pletter, acceptere microfiber sofaer moderat misbrug fra kæledyr, selv klodset voksne eller småbørn. Denne åndbart materiale ser ud og føles som ruskind, men renser med knalde med en klud. Fordi pels ikke få indlejret i vævningen, kommer pet hår med et vakuum. Microfiber ikke pille eller rynke let, men ligesom de fleste kunstfiberstoffer, fibrene en tendens til at forårsage statisk elektricitet i de tørre vintermåneder.

Hverdagens komfort: bomuld

Bomuld ikke kun modstår fading, men også giver en blød tekstur og moderat resiliency. For at sikre lang levetid, vælge en række med en høj trådantal. Sejldug lærred, bomuldstwill og tyk chenille arbejde særlig godt i uformelle rum, herunder familieværelser. Hvis du er bekymret om spild og pletter, kig til bomuld polstring, der er blevet behandlet med en pletbestandigt finish.

Luksus Option: uld

Selv om uld svinder i lyse, solfyldt værelser, dette letvægts materiale modstår rynker, statisk, meldug, hudafskrabninger, snavs og fnug. Denne holdbart stof ikke pille og tilbyder en slående udseende-- men uld betræk koster mere end andre muligheder. Hvis fabrikanten ikke har behandlet stof med en naturlig insektrepellent, vakuum polstring regelmæssigt for at fjerne møl æg og larver.

Formelle indstillinger

Silke, fløjl og linned ikke elastiske tekstiler, men deres rige, naturlige teksturer er ideel til formelle værelser. Spundet af silkeorme, er silke blevet brugt som et stof i tusinder af år på grund af dens relative varme, stræk og tekstur. For at undgå pletter fra indstilling, velvet kræver regelmæssig støvsugning, men bomuld versioner af stoffet tilbyder mere modstandskraft end silke - eller nylon-baserede sorter. I varme klimaer, linned ophold cool og komfortable, men materialet rynker nemt og kræver professionel rengøring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com