Hvilken slags træ skal bruges til at lave en Mantel?

May 19

Hvilken slags træ skal bruges til at lave en Mantel?

En mantel kan tjene som et omdrejningspunkt for din stue. Beliggende direkte over brændeovn eller pejs, indtager en mantel en af de mest synlige dele af dit hjem, især om vinteren når mennesker tilbringer mere tid omkring bålet. En kreativ og attraktive mantel vil forbedre din bolig tiltrækningskraft.

Log

For en unik rustikke udseende, gøre en mantel ud af en log. Dette ser bedst, når kombineret med en kampesten pejs og skorsten. Opdele log ned i midten giver en flad ansigt, som du kan bruge til at placere pyntegenstande på kaminen. Klip loggen i sommeren, hvis du planlægger at skrælle bark ud af det, da det er nemmere at skrælle når sap er på vej. Hvis du vil have en log mantel med bark stadig på det skæres i vinteren, og barken forbliver på.

Beam

En hånd-tilhuggede stråle fra en gammel lade gør en smuk mantel og er lettere at montere på en mur eller en pejs end en log. Du kan finde brugte bjælker på arkitektonisk redde virksomheder og brugt bygning materialer butikker eller kan du måske redde en direkte fra en forfalden stald i dit område (Sørg for at spørge ejeren). Mange ældre staldene har enorme bjælker i dem, der blev skåret fra gamle vækst træer. Disse bjælker har stabile korn og vil sidde over din pejs i årtier uden vridning eller opdele.

Færdige tømmer

For en mere formel udseende, kan du oprette en mantel fra fine hårdttræ, fly det og afslutter det med flere lag af klare polyurethan. Skoven med udtalt korn og smukke farve som eg, kirsebær eller valnød er ideel til at skabe smukke mantels du kan accent din pejs. Et fint hårdttræ mantel kan være en accent for en sten pejs eller indarbejdes i en all-træ pejs omgiver. Designe hele området, så alle dens komponenter udviser den samme grad af finish og formalitet at undgå at skabe et sammenstød af stilarter.

Fundet træ

Sætte fut i din pejs område med inkorporering af usædvanlige fundet træstykker, der anvendes som en mantel. Hvis du bor i nærheden af havet, kan du redde drivtømmer og mode det til en one-of-a-kind mantel til dit hjem. Andre interessante fundet stykker kunne omfatte vintage tegn fra en gammel general butik eller dele af gamle møbler som bed rails eller trappe stringere. Gå til loppemarkeder, auktioner og værftet salg og holde øje med unikke og fyldt med karakter stykker af antikke træ, der har den rigtige størrelse og form gøres til en mantel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com