Hvilken slags træ til brug for en reol

September 2

Reoler kan bygges ud af robust materiale, men mange mennesker vælger træ for sin æstetiske appel, kompatibilitet med forskellige decors og holdbarhed. Hårdttræ, nåletræ, krydsfiner og træmasse gør god reol materialer, og alle har både fordele og ulemper.

Hårdttræ indstillinger

Hårdttræ tømmer skåret fra løvtræer som balsa, ahorn, eg og kirsebær og er ikke nødvendigvis sværere end andre træsorter, trods sit navn. Dette er den tungeste type af træ, har forskellige korn, der er let accent af pletter eller lak og er modstandsdygtig over for skrammer og rifter. Men hvis du planlægger ofte flytter reolen, sin vægt vil være en hindring, især hvis reolen er stor.

Nåletræ valg

Nåletræer som cedertræ, fir, Gran og fyr er typerne mest bruges til at lave tømmer. Ligesom hårdttræ sorter er nåletræ ikke altid blød i sammensætning, som navnet antyder. Nåletræ kan være så slidstærk og ridsefri som hårdttræ hvis du behandler det med kommercielle applikationer til at styrke dens overflade før farvningen eller lakering. Fordel af nåletræ over hårdttræ er sin vægt, hvilket gør reoler lettere og lettere at flytte.

Penge-besparelse krydsfiner

Som dens navn afspejler, er krydsfiner fremstillet af Lime sammen tynde lag eller lag af træ sammen og presse dem til at danne et solidt stykke tømmer. Korn af lag er vekslede for maksimal styrke. Krydsfiner kommer i forskellige kvaliteter baseret på type og kvalitet af træ, der anvendes i sin fremstilling og dens tykkelse, som påvirker dens pris. Krydsfiner overflader kan malet, bejdset eller lakeret for at ligne løvtræ eller nåletræ, men kanterne afsløre de komprimerede, limede lag, så de skal være dækket med støbning eller finér til at give dem et færdigt look.

Composite træ reoler

Spånplade og MDF - medium-density fiberboard--er fremstillet af træ biprodukter. Træflis er limet sammen for at gøre spånplade og MDF består af savsmuld og minuscule chips og fibre fra forskellige slags træ blandet med lim og formes i tømmer. Træmasse er betydeligt billigere end ægte træ, kan være farvede og færdig og hvis købt med finer udendørsbrug, ligner ægte træ. Reoler fremstillet form forarbejdet træ produkter ikke kan så nemt at flytte eller være så robuste som massivt træ eller endda krydsfiner.

Reol Building Tips

Da bøger kommer i mange former og størrelser og reoler bruges også til at vise tingeltangel, stearinlys og billeder, er reoler med justerbare hylder mest alsidige. Hvis du bygger en reol med permanent faste hylder, er det bedst at variere hylde højder for at imødekomme forskellige mellemstore bøger og kuriositeter. Gøre den øverste hylde i en reol med lagringsområdet hylder bog-venlige ved kantning det med støbning høj nok til at indeholde bøger gemt der. Hvis du udvider reol sider et par inches over toppen af reolen, vil bestyrelser tjene som indbyggede bogstøtter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com