Hvilken slags træ til brug for plankegulv gulve

October 4

Hvilken slags træ til brug for plankegulv gulve

Plankegulv gulve tilbyder en anden valgmulighed nemlig hjem udsmykning. Plankegulv gulve brug bredere bredder af træ til at oprette en mere rustik og afslappet virkning. Plankegulve opfordrer til at tænke på trægulve i tidligere tider, da håndværk var altoverskyggende. Mange typer af træ der bruges i dagens plankegulv gulve. Hver type af træ giver sin egen individuelle karakter til udseendet af bredt plankegulv gulve.

Traditionelle lys Woods

Lyse træsorter giver et varmt, men munter kig til værelser med anlagte trægulve. Aske, birk, hvid eg, ahorn og pine tilbyder en række forskellige toner. Pine eller Birk enkle udseende kan passe din udsmykning behov, eller du vil måske foretrække den mere komplekse åretegning af aske eller ahorn. Disse træsorter er ofte efterladt i deres naturlige farve, eller undertiden plettet passer til særlig udsmykning ordninger. Lyse træsorter kan også være "syltet" for at producere endnu lysere toner.

Traditionelle mørke træsorter

Hickory, rød eg, kirsebær og valnød er nogle af de traditionelle hårdttræ bruges til at oprette mørke toner af plankegulv gulve. Disse træ varierer meget i deres udseende. For eksempel giver kirsebær en mere raffineret åretegning, i modsætning til hickory, hvilket giver fed korn mønstre og nuancer af farve. Naturlige mørkere skoven giver værelserne en mere formel tone, mens stadig bevarer det hjemlige udseende, som plankegulv gulve altid giver til Lokaleindstillinger. Evt et endnu mørkere tone kan disse skove farves til den ønskede farve, som anført af webstedet Vermont plankegulv gulve

Eksotiske træsorter

Eksotiske træsorter bruges også i plankegulv gulve give gulve rig, dyb farve og komplekse åretegning. Disse træsorter er importen fra Sydamerika og Australien med variationer i tone i planker og usædvanlige korn mønstre. Cypres, brasiliansk kirsebær, brasilianske valnød, teak og tigerwood er nogle af de almindelige eksotiske træsorter brugt til anlagte gulve. Bambus kan også skæres i større størrelser til plankegulv gulve.

Regenereret træ for plankegulv gulve

Hjem bygherrer har for nylig begyndt at genkende de fine materialer i gamle bygninger og har repurposed dem for plankegulv gulve, der har et unikt udseende og historie. Plankegulve almindeligvis kommer fra ny-vækst tømmer, men gamle vækst fra regenereret materialer er også tilgængelige. Disse skove kommer fra staldene og andre gamle bygninger planlagt til nedrivning, ifølge webstedet Elmwood regenereret tømmer. Skoven er fjernet, forarbejdet og refinished for at tilbyde attraktive gulvbelægning med særpræg. Woods bruges i regenereret træ planke gulv omfatter hjerte fyr, hvid fyr, kastanje og eg. Da levering af disse træsorter er så begrænset, er de højere i pris end traditionelle hårdttræ for plankegulv gulve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com