Hvilken slags ukrudt & foder for Sod?

March 4

Hvilken slags ukrudt & foder for Sod?

Når du skal bruge en frodig græsplæne hurtigt, vælger sod over frø kan være en god beslutning. Sod transformationer almindeligt snavs vidder til lyse grønne græsplæner straks. I modsætning til græsfrø, sod kan plantes enhver tid i løbet af vækstsæsonen og er normalt weed gratis. Hvis sodded græsset begynder at spire ukrudt, efter det er lagt, men er den næste beslutning boligejer skal gøre om at bruge en almindelig ukrudtsmiddel, eller en "ukrudt og foder" produkt, der kombinerer kunstgødning og ukrudt-drab egenskaber.

Typer af ukrudt mordere i Weed & foder

Weed-drab egenskaber af ukrudt og foder varierer efter producent og typer af ukrudt målrettet. Ukrudt mordere kan arbejde på bredbladet ukrudt eller skvattet græsser. Nogle weed og foder produkter mod målrettet crabgrass i græsplæner. At vide, hvilken type af ukrudt vokser i den sodded græsplæne, og læsning produktlabels til Sørg for ukrudt og foder er egnet til brug på disse ukrudt er kritisk. Nogle weed og foder produkter bør ikke anvendes på visse arter, græs, så check etiketten for at være sikker på, at produktet ikke vil skade plænen.

Anvende ukrudt og foder

Granulerede ukrudtsbekæmpelse og foder killers er enkle at anvende ved hjælp af en dråbe eller håndholdt sprederen. Til større plæner gælder en hjul dråbe spreder en selv belægning af granulerede ukrudtsbekæmpelse og foder. Sprederens indstillinger vises på ukrudt og foder posen for de fleste sprederen mærker. Mængden af ukrudt og foder til anvendelse på plænen varierer bredt fra mærke til mærke, og afhænger af typen af ukrudtsmiddel og gødning skal anvendes. I almindelighed, bør granulerede ukrudtsbekæmpelse og foder anvendes på fugtige græs. Vanding dagen før anvende ukrudt og foder bør arbejde godt.

Hvornår skal anvendes

Nyligt sodded græsplæner må vokse nok skal klippes tre eller fire gange før ukrudt og foder anvendes. Med undtagelse af crabgrass killer, bør ukrudt og foder, der er rettet mod enten bredbladet ukrudt eller græsklædte ukrudt anvendes, mens ukrudt vokser aktivt. Ukrudt og foder med crabgrass killer bør anvendes i det tidlige forår. Crabgrass killer er en pre emergent produkt, der holder crabgrass fra spire. Denne type af ukrudt og foder også virker på andre typer af tidlige spire, græsklædte ukrudt. Det kan også anvendes i efteråret til at forhindre, at cool-vejr græsklædte ukrudt vokser.

Advarsler og advarsler

Check etiketten grundigt til timingen af gentagne ansøgninger; mange ukrudt og foderprodukter bør ikke anvendes mere end to gange om året.Gælder ikke hvis nedbøren forventes inden for 24 timer efter påføring, og ikke vand i mindst 48 timer efter påføring. Holde børn og kæledyr væk den nyligt behandlede område.Ukrudt og foder produkter anvendes bedst på vindstille dage at undgå produkt drift på ønskeligt planter nær plænen. Hvis produktet driver på fortove eller indkørsler, feje det tilbage på græsplænen til at holde det fra forurener andre områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com