Hvilken slags underlag skal jeg lægge Under laminat gulve?

November 11

Laminatgulve kræver et underlag. Du får hvad du betaler for, når det kommer til gulvbelægning underlag. Billige er ikke altid bedre. Der findes flere typer og prisklasser tilgængelige, og hver producent af gulvbelægning har en anbefaling til typen af underlag, der skal bruges. En af dine vigtigste prioriteter i choosinig et underlag, er det rum, som gulvbelægningen vil blive installeret i.

Formål

Formålet med underlag er at reducere lyd, giver en fugt barriere, støtte med undergulvet ufuldkommenheder og lidt pude fornemmelsen af dit gulv, mens du går på det. Alle disse ting skal tages i betragtning når du køber dit underlag. Rådfør dig med din gulvbelægning specialist og lad dem vide hvor gulvbelægningen skal installeres, hvilken type din undergulvet er og om det er et første eller andet niveau gulv.

Undergulve

Billigere skum underlag kan bruges på de fleste krydsfiner undergulve. De fleste krydsfiner gulve vil ikke trække fugt, medmindre der er et arbejdsområde under huset. Arbejde eller gennemsøgning mellemrum giver mulighed for mere luft og fugt til at komme gennem undergulvet. Denne type af underlag kan også bruges på konkrete undergulve, så længe den betongulv er godt over jordoverfladen, eller det konkrete undergulvet er en anden historie. Grundlæggende skum underlag beskytter ikke mod fugt og giver lidt lydisolering.

Fugt barriere

Skum underlayments med en fugt barriere vil yde beskyttelse mod kondens, der kan stige op fra din undergulvet og forårsage skade på dit gulv. Denne type af underlag giver fugt barriere, men stadig giver ikke flere lydisolering end grundlæggende skum underlag uden fugt barriere. Du kan købe en højere kvalitet skum-lydpotte underlag, der giver ikke kun en fugt barriere, men vil også give en bedre kvalitet af lydisolering. Skum lydpotte underlag giver også en isolerende faktor for dine gulve.

Højeste kvalitet underlag

Den højeste lønklasse eller kvaliteten af underlayments er kork. Cork er en porøs, åndbart materiale, der kan bruges til de fleste typer gulvbelægning installationer. Det vil modstå fugt i de fleste tilfælde, og giver den bedste lydisolering af alle tilgængelige underlayments. Der er tilfælde hvor vil du stadig har brug for ekstra fugt barrierer. Alle gulve, som er meget modtagelige for fugt skal have et ekstra lag af 6-millimeter plastfolie


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com