Hvilken slags vægmaleri skal jeg sætte i et soveværelse?

April 14

Hvilken slags vægmaleri skal jeg sætte i et soveværelse?

Soveværelse kalkmalerier tilføje straks interesse og et eget tema til et værelse. Fastlæggelse af de bedste vægmaleri for et soveværelse er afhængig af mange ting. For eksempel kan et vægmaleri i et barns værelse afvige dramatisk fra der på en voksens værelse. Slags vægmaleri du bruger også afhænger af hvis du køber din vægmaleri fra en udskrivning selskab, har en professionel maler skaber det eller male det selv.

Børns soveværelse vægmaleri idéer

Hvis du er ønsker udsmykning et barns værelse, når det bestemmes, hvilken slags vægmaleri til at sætte i soveværelset, basere din beslutning på barnets interesser og udsmykning. For eksempel, kan et barn, der nyder Harry Potter-bøgerne nyde at have et vægmaleri af Hogwarts slottet i hans værelse. Et barn interesseret i junglen og dyreliv kan lide et vægmaleri, der efterligner indre af en jungle, udstyret med dyr. Andre børn soveværelse vægmaleri idéer omfatte kalkmalerier, der giver rummet udseende af at være under havet eller vægmalerier, der efterligner indstillingerne af barnets favorit bøger eller film som Gotham City eller Askepots slot. Vægmalerier til børneværelset er mere tilbøjelige til at udvide på alle væggene i rummet, at skabe et samlet miljø snarere end blot optræder på en accent væg.

Teenager soveværelse vægmaleri idéer

Når picking en vægmaleri for en teenager soveværelse, fokus skal også centrere langs den teen interesser og ønsker. Sport eller illusion kalkmalerier er ofte populære for teenagere, men teenagere kan foretrækker vægmaleri på en accent væg kun og har traditionel maling på andre vægge. For eksempel kan en teenager, der nyder baseball som en accent væg, der viser en baseball field, med en solrig himmel og resultattavlen. Resultattavlen kan males med tavle maling for at tillade teen til at interagere med vægmaleri bør han vælger. Et eksempel på en illusion vægmaleri ville være en bil malet for at se ud som om det sprænge gennem væggen i den teenagers værelse. En anden teen soveværelse vægmaleri idé skildrer ydre rum på loftet.

Traditionelle landskab vægmaleri ideer

Hvis soveværelset du vil være at sætte maleriet i er for en gæst soveværelse eller soveværelse, er en traditionel landskab vægmaleri et neutralt valg. Landskab vægmalerier kan omfatte bjergudsigt, udsigt over stranden eller destination udsigt fra dine foretrukne steder, for eksempel en Cape Cod lighthouse eller udsigt over Hotel Atlantis i Bahamas. En anden mere traditionelle soveværelse vægmaleri idé er en sky visning af en solrig dag med en illusion af et par skyer i afstanden.

Abstrakt soveværelse vægmaleri idéer

Abstrakt soveværelse vægmalerier kan bruges i mange typer af værelser, fra børns værelser til voksen værelser. Abstrakt vægmalerier kan også spænde over en lang række motiver som dyr eller planter, men hver præsenteres på en abstrakt måde. For eksempel, ville et vægmaleri af en silhuet af et træ med mat grønne blade være en abstrakt vægmaleri. Nogle abstrakte soveværelse vægmalerier kan bruges i stedet for bed gavle eller præsenteret som optiske illusioner, som skaber et vægmaleri af en forfængelighed kommode på den samme mur som en faktiske forfængelighed kommode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com