Hvilken slags vejrlig påvirker murstensvægge?

February 27

Hvilken slags vejrlig påvirker murstensvægge?

Hvis du har mursten på ydersiden af dit hus, kan du begynde at mærke mursten ser slidt med tiden. Mursten er en stærk ydre byggemateriale, men det er ikke helt uigennemtrængeligt for skader. De fleste typer af vejr bør ikke ødelægge mursten. Men ekstreme forhold på lang sigt kan skade selv denne holdbart materiale.

Hagl

Hagl er hårdt på de fleste typer af bygningen dækker, men det tager en meget alvorlig haglvejr skader mursten. Selv om mursten er stærk, når hagl får stor nok, er selv mursten ikke stærk nok til at stå til dunkende fra høj-hastigheds kugler af is. En kraftig byge bedømt på hagl sværhedsgraden skala fra 1 til 10 som en H6 kan chip, bule og skader mursten over ydersiden af et hjem. Jo større hagl, jo mere sandsynligt, at mursten ikke kunne stå op til dunkende.

Frost

I regioner hvor temperaturen svinger ofte fra oven til under frysepunktet, udsættes udvendige mursten konstant for at frost. Dette er især farligt når høje niveauer af fugt eller nedbør suge ind i mursten. Når frost angriber våd mursten, begynder mørtel holding mursten i stedet at falde fra hinanden. Over tid truer det stabiliteten i enhver mursten, mørtel holder på plads. Mursten, selv kan også begynde at bryde efter nok frostskader.

Ekstrem kulde

Mursten er meget resistent mod de fleste former for ekstreme vejrforhold. Men hvis det bliver koldt nok, især hvis koldt angriber mursten, der har absorberet fugt, mursten er sårbare over for skader. I den nordlige del af landet, ligesom dele af Minnesota, kan det komme til minus 40 grader F og lavere om vinteren. Mursten kan bestemt lide skade under denne form for temperatur stress.

Rain Storms

I en storm med kraftig regn, som hvad der sker under en orkan, kan vand trænge mursten på ydersiden af et hus. Vand er særligt tilbøjelige til at blive drevet i mørtel af en mur, når det kombineres med kraftig vind. Ældre mursten byggeri tendens til at have meget tykke vægge og vil sandsynligvis blive beskadiget mindre efter denne type af en storm. Moderne mursten huse, der kun har et ydre lag af dekorative mursten skal blinke installeret bag mursten til at beskæftige sig med gennemtrængende fugt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com