Hvilken størrelse af Top-fryser køleskab er mest effektive?

December 1

Hvilken størrelse af Top-fryser køleskab er mest effektive?

For de fleste boliger er køleskabe den dyreste apparat, kører 24 timer i døgnet og resulterer i de største forbrug af elektricitet. Ifølge Florida energi systemer konsortiet er den mest effektive køleskab størrelse 16 til 20 kubikfod. Modeller med fryser ovenpå tendens til at være den mest effektive design. Men andre funktioner faktor i effektiviteten samt, som placering og vedligeholdelse af apparatet.

Størrelse

Når det kommer til at optimere effektiviteten og nytten af dit køleskab, en 16-20 kubikfod model har tendens til at være det bedste valg. Større køleskabe kræver mere energi at bo cool og tager mere plads, så de bør undgås. Mindre køleskabe kan være mere effektiv, men kan ikke indeholde et sandt fryser eller være tilstrækkelig stor kapacitet for en husstand.

Afrimning systemer

Mange køleskab modeller i dag indarbejde en automatisk optøning mekanisme og kaldes "frostfrit" køleskabe. Disse typer af køleskabe er langt mindre effektiv sammenlignet med manuel afrimning modeller, der forbruger 35 til 40 procent mindre energi. Men at niveauet for energieffektivitet gælder kun hvis du er flittig i afrimning din fryser. Når for meget is hober sig op, arbejder fryseren mindre effektivt. Den bedste tilgang til energieffektivitet er at bruge en manuel afrimning fryser og optøning det når frosten når 2 inches i tykkelse. Dette kan kræve dig til at fjerne elementer og lad frosten smelte om en gang om året.

Design og funktioner

Generelt, top-mount frysere forbruge mindre energi end dem med fryser på bunden og side-by-side modeller. Men ismaskiner og vand dispensere kan øge energi krav af 14 til 20 procent. Disse funktioner også gøre køleskab dyrere, så hvis dens økonomiske effektivitet du leder efter, simple modeller er bedst. Tilstand og vedligeholdelse af dit apparat er også vigtig. Fattige sæler på døren pakninger kan tillade varm luft at sive i, tvinger kølesystem til at arbejde hårdere.

Beliggenhed

En effektiv køleskab placeret i en dårlig beliggenhed kan opretter en enorm energi dræne. Ideelt, det skal placeres væk fra sollys og varme, hvor der er masser af luftcirkulation. Det er bedst at holde køleskabe fra brændeovne eller varme udluftninger. Kompressor og kondenserende spole savn ventilation til at fungere effektivt, og bør være placeret et par inches væk fra væggen, især hvis spolerne er udsat. Dette giver plads til varme til at blive frigivet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com