Hvilken størrelse af træ til min anden gulv lofter?

October 20

Hvilken størrelse af træ til min anden gulv lofter?

Et hjems strukturelle rammer omfatter foundation, vægge, gulve og forventede vægt belastninger på hver etage. Når du overvejer på træ størrelser for et andet gulv loft, vil et hjem strukturlayout og vægt-loading krav kalde for en vis træ type og størrelse. Sal dimensioner og vægt-loading overvejelser kan også kræver brug af yderligere understøtter, såsom søjler og bjælker.

Strukturelle udformning

Bag den udvendige del af et hjem ligger dens strukturelle ramme. Et hjems strukturelle rammer består af vægge, bjælker og gulve. Disse områder overføre vægten af et hus ned til dens fundament struktur. Gulvet niveauer, især sidde oven på underliggende vægge og søjler. Gulve systemer overføre vægten af møbler, mennesker og enhver overhead strukturer til underliggende søjler og vægge. I realiteten består et hjems strukturelle indramning af lodrette og vandrette vægtoverføring systemer. Så afhænger design af et andet gulv loft af mængden af vægt involveret og den overordnede udformning af et hjems strukturelle ramme.

Træsorter

Forskellige typer af træ har forskellig vægt-loading kapacitet. Træsorter, der består af forskellige arter--som Douglas Gran og fyr-- og forskellige kvaliteter, herunder vælge strukturelle, og No. 1 og No. 2. Grade betegnelser angiver kvaliteten af træ. I sidste ende, forskellige typer af træ har forskellige styrker, som kan gøre én type mere egnet til en bestemt projekt end en anden.

Bygherrer og tømrere bruge ordet tværbjælke span tabeller til at afgøre, hvilke betegnelser vil fungere bedst for et bestemt projekt. Disse tabeller tildele specifikke træsorter efter dimensioner behov og mængden af vægtbelastning involveret. Så størrelsen af træ til et andet gulv loft vil afhænge af vægt belastninger og længde og bredde på gulvet ved at blive bygget.

Træ afstand

Dimensioner for et andet gulv loft med hensyn til længde og bredde vil kræve en vis størrelse af træ samt med hensyn til en vis afstand mellem træstykker. Træ afstand formler bruge center del af et stykke træ – også kendt som et gulv tværbjælke--når beregningen af antallet af stykker skulle dække en gulvniveau. Da større stykker træ kan holde mere vægt, jo større gulvet strøer færre stykker kræves for at dække et område. Ved hjælp af en floor tværbjælke span tabel, en bygherre kan bestemme antallet af stykker, der er nødvendige for at dække et område baseret på størrelsen af gulvet tværbjælke. For eksempel, på et gulv tværbjælke span tabel for Douglas Gran træ, en 14-fods-lang anden nytteareal ville kræve 2 af 10 træ stykker med 16 inches af mellemrum mellem hvert stykke.

Støttestrukturer

I tilfælde hvor en plantegning omfatter bord større dimensioner end dem, der findes på et gulv tværbjælke span, ekstra støtte strukturer er nødvendige for at opfylde de nødvendige vægt-regnskabsmæssige krav for sal. Støttestrukturer anvendte omfatter træ bjælker, bærende vægge og kolonne understøtter. Bærende vægge og kolonne understøtter sidde nedenunder den faktiske anden gulv loft og skal være konstrueret til at overholde det loft vægt-regnskabsmæssige krav.

Træbjælker typisk løber ned midt i en plantegning til at forbinde og støtte to tilstødende rækker for gulv bjælker. Meget gerne ordet strøer stykker, træbjælker også kommer i en række forskellige størrelser og kvaliteter. Heldigvis, beam span tabeller indeholder de nødvendige oplysninger til bestemmelse af den type og størrelse af stråle til at bruge. Et andet gulv område der strækker sig over 28 af 10 fødder, for eksempel, ville kræve et 4-lags, 2 af 10 stråle til at støtte to tilstødende rækker af strøer baseret på en standard Douglas Fir beam span tabel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com